Föreningen Samvetet
Föreningen Samvetet
- hjälper hemlösa katter
till ett bättre liv

Pg 21 06 13-6
Swish 1232721694Vi sponsrar Samvetet
kontinuerligt

Upphittade

Har du hittat en katt och vill annonsera hos oss, gå in under annonsera i vänstermarginalen för att skicka en annons till oss30 juni 2008

Kattflicka, svart med vita framtassar och vita underben bak. Vitt i bringan och under hakan. Finns vid Skärfelten, cirka 10 km väst om Uppsala.

Uppdaterad 2008-08-19
Den lilla kattflickan som setts vid Skärfelten, väst om Uppsala finns inte längre kvar i området.11 juni 2008

Stor svart katt med en "raggig" grå pälstofs på ryggen har setts i området kring Kummingatan, Årsta en längre tid. Troligtvis hemlös. Den 5 juni sågs katten hoppa på tre ben. Nu har katten inte setts på några dagar. Om katten är skadad behöver den få komma till veterinär.

UPPDATERAD 2008-09-03
Katten har nu inte setts till sedan i slutet av juni.8 juni 2008

Svart-vit katt sedd på Solrosgatan i Fålhagen, Uppsala, i ca en månad. Den har fyra vita tassar och det vita går högre upp på bakbenen än på frambenen. Katten är väldigt mager.

Uppdaterad 2008-07-09
Upphittaren har inte sett katten sedan i början av juni då annonsen lades ut.25 maj 2008

En liten katt, förmodligen ungkatt, vit med brun/beiga stora prickar. Katten går runt bland husen och tigger mat i ett radhusområde i Edsberg, Sollentuna. Katten har varken halsband eller öronmärkning. Saknar ett hem....

Uppdaterad 2008-06-29
Katten försvann ganska snabbt från området igen. Upphittaren satte upp lappar i lokaltidning och på anslagstavlor men ingen har hört av sig.25 maj 2008

Sedan omkring en vecka tillbaka befinner sig en liten katt i Vasaparken, Luthagen. Den verkar välvårdad men är helt utan märkning eller halsband. Rör sig vilset på gatorna men verkar nu ha gömt sig under en buske, söker dock försiktigt kontakt. Jag är orolig för att det kan vara en liten dräktig honkatt.

Uppdaterad 2008-06-29
Katten har nu inte setts till på ett bra tag. Senast den sågs hade den ett halsband på sig. Upphittaren hoppas att de lappar som satts upp i området om katten gjort ägaren uppmärksam.13 maj 2008

Liten långhårig honkatt, utan öronmärkning. Mycket pratsam och kontaktsökande. Tovig päls och har troligen varit på rymmen ett tag. Svullen runt svansroten. Finns några kilometer utanför Vattholma sedan den 7 maj.

Uppdaterad 2008-05-26
Katten finns inte längre kvar i området några kilometer utanför Vattholma.5 maj 2008

I början av maj i år sågs denna vuxna hankatt nära Lagerlöfsgatan i Uppsala. Katten är svart som skiftar till mörkbrunt i solsken, vita framtassar och vita baktassar ända upp till halvägs på baksidan, vitt ansikte nertill, vit på bröstet. Ingen halsband, väldigt kelig, avmagrad men fin päls... Pratade med ett äldre par som var på en balkong i huset intill och de har sett katten då och då, den kan vara utan ägare.

Uppdaterad 2008-06-09
Upphittaren har varit tillbaka i området kring Lagerlöfsgatan vid par tillfällen men har inte sett katten något mer.19 april 2008

Denna grå och vita hankatt har hållit till på Kvarngärdet, vid Kvarnhästgatan i cirka två år. Katten har nu inte setts till sedan i mitten av februari i år.7 april 2008

På väg mot Norrtälje (från Stockholm) söndagen den 6/4 såg jag en död katt på motorvägen. Eftersom man kör fort förbi kunde jag endast uppfatta att det var en röd och vit katt. Pälsen kan ha varit något lurvig. Katten ligger vid påfarten strax före Trafikplats Hägernäs.6 april 2008

Brukar lägga ut ost till fåglarna på min altan på Kvarngärdet i Uppsala, trodde att det var de som åt av maten tills jag en kväll såg en gul/vit katt äta av det. När den såg mig sprang den iväg, men den har återkommit. Ställer nu ut mat till den. Katten är ordentligt orangefärgad med mycket vitt, är bla vit på bröstet, i ansiktet och runt nosen. Den är mycket skygg. Finns det någon som saknar mej?

Uppdaterad 2008-06-15
Katten har inte setts till sedan i mitten av april i år.6 april 2008

Leopardfärgad hankatt med gröna ögon och vit haka, okastrerad, har setts i Flogsta skogen. Han var hungrig och kelig, men ville inte bli buren. Bar inget halsband, kunde ej heller se någon öronmärkning.

Uppdaterad 2008-05-26
Den leopardfärgade hankatten i Flogsta skogen har inte setts till sedan i slutet av april i år.5 april 2008

I torsdags den 3 april uppmärksammades två svarta katter på rälsen ca 200-300 meter (eventuellt mer) innan Uppsala station av en tågresenär på sträckan Stockholm-Uppsala. I området där katterna sågs ligger massor av små byggnader med klotter, kanske bor katterna där omkring. Vad som kunde ses på långt avstånd så hade de inte något halsband. Kanske finns någon personal som jobbar på rälsen som har sett katterna och vet något. Katterna såg fullvuxna ut och var vad som kunde ses helt svarta eventuellt med lite vitt på någon tas. Vet du något om dessa katter vänligen kontakta Föreningen Samvetet på telefon 0762 - 36 54 78 eller via e-post till hittekatt@samvetet.com27 mars 2008

Denna ungkatt dök upp hos en person på Rådmansö, Roslagen, i december 2007. Det är troligen en steriliserad honkatt alternativt en kastrerad hane. Upphittaren har annonserat på Blocket, satt upp lappar men ingen har hört av sig. Den lilla kissen var rumsren redan när hon/han kom och inte det minsta förvildad, men lite skygg och misstänksam mot människor.

Uppdaterad 2008-05-24
Denna katt som dök upp hos en person på Rådmansö, Roslagen i december 2007 försvann sedan från området i april i år och har inte setts till sedan dess.17 mars 2008

Uppdaterad 2008-05-26
Gråspräcklig okastrerad hankatt, vit på bröst och mage. Katten dök upp hos upphittaren i Börstil i Östhammar under hösten 2007, försvann sedan ett tag och dök upp igen under vårvintern i år. Katten har visat sig ha sitt hem på en bondgård i området. Kommer dock regelbundet till upphittaren.
Grå katt med vita tassar, troligtvis en honkatt. Katten dök upp hos upphittaren i Börstil i Östhammar i början av mars i år. Är inte öronmärkt. Väldigt kelig. Katten försvann från området i mitten av april och har inte setts till sedan dess.13 december 2007

Upphittad honkatt i Nytorp, Alsike utanför Uppsala. Hon kom hit för första gången förra året sedan försvann hon i ett halvår och kom nu tillbaka i oktober, så hon kommer hit när det blir vinter. Bedömer att katten kan vara några år gammal.

Uppdaterad 2008-02-03
Den upphittade honkatten i Nytorp, Alsike har försvunnit från området - har inte setts till på omkring två veckor.6 november 2007

Den här har katten har huserat i Länna ett tag. Kelig och mycket snäll men vilsen. Vill helst sitta på axeln. Öronmärkt och heter, enligt märkregistret, Bibblo. Vi hittar inte ägaren, ny adress saknas.

Uppdaterad 2007-12-07
Katten Bibblo har försvunnit från upphittaren, har inte setts till på flera veckor.17 oktober 2007

Kattunge, hona, cirka 4-5 månader upphittad 16/10-07 i Lövstalöt. Har ett halsband, rött med reflex men ingen adress eller namn. Mycket social och kelen.

Uppdaterad 2007-12-04
Den upphittade katten försvann dagen efter och har inte setts till i området sedan dess.4 oktober 2007

En svart långhårig katt går på min gård, Dirigentvägen i Uppsala. Verkar vara hungrig och rädd/skygg, matas av oss. Katten har synts av och till under flera månader.

Uppdaterad 2007-12-07
Katten finns inte kvar i området, har inte setts till på ett bra tag.24 september 2007

En svart hemlös katt håller till vid parkeringen till Tunabergsskolan (bor under skolan i ett hål vid en stupränna). Den är mycket social, kommer fram och vill bli klappad. Den är av allt att döma utan ägare. Flera personer i området verkar mata katten.

Uppdaterad 2007-11-20
Katten har enligt upphittaren inte setts till på flera veckor. Kanske har den omhändertagits av någon i området, då katten matats av flera personer.14 september 2007

En mörkgrå katt med vita strumpor på bakbenen finns sedan några veckor tillbaka i Rångsta, mellan Björklinge och Viksta. Då den är skygg har kön inte kunnat konstaterats.

Uppdaterad 2007-10-24
Katten har nu inte setts till sedan i måndasskiftet september/oktober.1 september 2007

En spräcklig katt, två- eller trefärgad - har setts i området mellan Danmarks kyrka och Slavsta ändes väg vid tre tillfällen den 28/8, 29/8 och 30/8. Den har gått och kikat ner i diket efter råttor.

Uppdaterad 2007-10-25
Katten har inte setts till sedan i slutet av augusti.8 augusti 2007

Mycket långbent, smal och högrest katthona (?) upphittad i Tierps kyrkby i mitten på juni. Katten är korthårig, bondkatt med gråvitfärgad päls, vitt på bröstet, grå lång svans, rosa tassar och nos. En liten fläck finns på höger sida om nosen. Hon är snäll, tillgiven, barnkär men vill inte så gärna sitta i famnen. Ålder uppskattas till ca 1-1 1/2 år. Vi tror det är en hona men kan vara en kastererad hankatt. Hon är finlemmad men hög, blir nog en stor katt när hon blir fullvuxen. Ingen ID-märkning.

Uppdaterad 2007-10-25
Den upphittade katten har tyvärr blivit påkörd.8 augusti 2007

Liten katt har sedan den 3 augusti befunnit sig i tomtområdet Infjärden i Norrtälje. Katten som vi tror är en flicka är ganska liten och troligen ungkatt (cirka 4 månader). Hon har brun/svart rygg, vita ben och vit triangel på nosen. Katten bär ett grått halsband med pingla på men inget telefonnummer. Hon är väldigt tillgiven och kelen.

Uppdaterad 2007-09-27
Katten har nu inte setts till sedan i månadsskiftet augusti/september.23 juli 2007

Jag såg helvit katt ganska liten och långhårig och med kala fläckar över kroppen. Försökte inte närma mig eftersom att jag satt till häst men försökte få kattens uppmärksamhet. Den verkade vara skygg eller döv/hörselskadad eftersom att den ignorerade mig. Sågs vid Uppsala Ponnyklubb Jälla mot Rasbo.

Uppdaterad 2007-10-13
Katten har av upphittaren setts vid något enstaka tillfälle, men inte under senare tid.11 juni 2007

Något större kattunge upphittad i Stenhagen, Stenröset. Den är svart med smala bruna ränder. Ganska skygg.

Uppdaterad 2007-08-23
Upphittaren släppte ut katten efter några dagar och har inte sett till den efter det.31 maj 2007

Långhåring katt, grå/brunspräcklig med vitt bröst och nos (ev. också vita tassar) upphittad i Åkerby-trakten. Kommer till ett stall då och då. Skygg, ser ut att ha halsband, men vi har ej kunnat läsa av det. Ser lite tufsig ut runt halsen där halsbandet sitter. Ser i övrigt ut att må bra.

Uppdaterad 2007-10-24
Upphittaren har flyttat och inga aktuella uppgifter finns om katten.13 maj 2007

Liten sköldpaddsfärgad katt med vitt bröst och vit fläck på höger sida av nosen - kommer sent varje kväll till min altan på Gärdets bilgata, Kvarngärdet i Uppsala, för att äta. Har setts i området sedan ett par veckor tillbaka. Mycket skygg. Känner du igen henne?

Uppdaterad 2007-09-02
Katten försvann efter några veckor i området och inte setts till sedan dess.17 april 2007

Jag hittade idag denna katt på vår gård på Jenny Linds väg i Gottsunda. Den har skadat ena benet och behöver hjälp. Den är dock otroligt skygg och det är svårt att närma sig den. Känner du igen den? Den saknar sitt hem.

Uppdaterad 2007-10-24
Upphittaren lyckades aldrig fånga in katten och den har nu inte setts i området sedan i slutet av maj.22 januari 2007

Uppdaterad 2007-03-07
Den gråsvarta katt, med vitt på huvudet och magen, som i mitten av januari befann sig utanför upphittarens lägenhet på Kamomillgatan i Årsta under ett par veckor har inte setts till sedan dess.3 januari 2007

En mycket stor röd/crèmefärgad okastrerad hankatt matas sedan maj 2006 på Fyrislundgatan i Årsta. Är han är hemlös eller bara sugen på lite extra mat?

Uppdaterad 2007-12-04
Katten har försvunnit från området, upphittaren har inte sett den på ett bra tag.21 november 2006

Stor svart hankatt med en vit tofs på bröstet. Troligtvis okastrerad. Inget halsband. Har sedan i början av november strukit omkring på Dirigentvägen 44-76 i Gottsunda. Får mat av upphittaren. Är hungrig och fryser, vill in och hoppar därför på dörrhandtagen. Sitter ofta hela dagarna och jamar på olika dörrmattor på gården. Lite rädd och försiktig men går att klappa och klia under hakan. På grund av allergi kan inte Anna ta hand om mig.

Uppdaterad 2007-09-08
Katten finns fortfarande kvar i området men ser enligt upphittaren välmående ut, och har troligtvis ett hem området. Går sin dagliga runda och får mjölk hos upphittaren.16 november 2006

En grå långhårig katt med vitt på nos och haka (påminner om en norsk skogskatt) har bosatt sig på min balkong i Flogsta-området (Norra skogen) den senast veckan. Katten har inget halsband men är social, så jag tror inte att det är en vildkatt.

Uppdaterad 2007-02-13
Katten är enligt upphittaren troligtvis hemmahörande på en granngård. Katten har nu inte setts till på länge.28 oktober 2006

En kattpojke har vandrat i Gottsunda i många månader nu utan hem. Katten har bott utanför på vår balkong. Han är okastrerad och omärkt. Vi har nu tagit in honom då det börjar bli kallt ute. Vi har egen katt och kan inte ta hand om honom någon längre tid då han är okastrerad.

Uppdaterad 2008-02-01
Enligt upphittaren som inte längre bor kvar i området har katten troligtvis en ägare som bor i området.24 oktober 2006

Grå korthårig honkatt med vit teckning, uppskattningsvis 1-2 år. Väldigt kelig. Sågs i början av augusti i Söderby-Karl, Norrtälje. Hon har en unge, eventuellt född i augusti. Kattmamman har bosatt sig på vår tomt. Vi matar, men kan inte ta hand om dem.

Uppdaterad 2007-10-15
Kattmamman försvann från upphittaren i februari i år och har inte setts till sedan dess. Även kattungen är borta, tyvärr påkörd av en bil.30 september 2006

Uppdaterad 2007-02-09
Denna mycket hungriga katt, sköldpaddsfärgad bondkatt, uppmärksammades i Flogsta-området (området kring Sernanders väg/Norraskogen) under sensommaren/i början av hösten 2006. Hon verkade delvis van vid folk och lät sig klappas, samtidigt lite på spänn och på sin vakt. Hon bodde på upphittarens balkong en tid men har nu inte setts till på några månader. Katten förvann när det blev lite kyligare.30 augusti 2006

Uppdaterad 2007-02-28
Den gråa kisse (okänt kön) som uppmärksammades i området runt Granitvägen 8 i augusti 2006 - har inte setts till i området sedan innan vintern.12 augusti 2006

Hon sågs första gången 3/8-06 här i Rotsunda Gård (Sollentuna Kommun). Känns inte igen sedan tidigare men har setts dag som natt efter det. Är mkt social och kelig, till 110% tamkatt. Ingen öronmärkning eller något halsband, inte heller något chip då jag var iväg till veterinären för kontroll igår (10/8-06). Har mkt svårt för att INTE tro på att någon saknar henne GRYMT mycket, skulle tagit henne själv om det inte vore för min egna hankatt.

Uppdaterad 2007-12-04
Upphittaren kan inte nås då aktuella kontaktuppgifter saknas.12 augusti 2006

Okastrerad svartvit honkatt (mest vita teckningar), ganska tam med okänt antal skygga kattungar. Finns en bit in på på vägen mot Knutby, på vänster sida vid Bladåkers vägskäl. Hon har lagt ungarna inne bland vita höbalar. Honkatten har hållit till vid vägen mellan Bladåkers vägskäl och Rungarn säteri sedan i våras. Ses ofta promenera på Knutbyvägen.

Uppdaterad 2007-08-22
Kontaktuppgifter saknas - inga aktuell uppgifter om katterna finns.9 juli 2006

En svart-vit katt har under en dryg vecka uppehållit sig kring vårt hus i Gamla Uppsala. Den jamar övergivet och är hungrig. P.g.a. skygghet har vi inte kunnat konstatera kön. Den är (troligen) inte öronmärkt. Kännetecken: svart ovansida, helsvart ansikte sånär som på en vit haka. Vita tassar och undersida, särskilt karaktäristiskt frambenens baksida är vita.

Uppdaterad 2006-09-19
Katten har av upphittaren inte setts till i området sedan flera veckor tillbaka.6 juli 2006

En röd/vit-tigré hankatt rör sig i Ullfors-området. Uppskattningsvis inte äldre än två år.

Uppdaterad 2008-03-03
Katten har inte setts till området sedan i september/oktober 2007.28 juni 2006

Den 24 juni kl. 11.15 kom det in en katt hos oss på Banergatan. Vi tror att det är en hona. Väldig tam och kelgo. Ganska ung, mellan 1-2 år.

Uppdaterad 2008-02-07
Inga aktuella uppgifter finns. Upphittaren har inte kunnats nå.13 juni 2006

Är det någon som saknar eller känner igen katten på bilden? Den stryker kring vårt hus i Kåbo nära Kungsgärdet. Katten är något skygg, går inte att klappa men är ingen vildkatt. Den är mycket hungrig. Troligtvis är det samma gråvita katt som upphittades i Ekeby och som annonserades som upphittad den 20 februari i år (se bilden till höger).

Uppdaterad 2008-01-31
Katten finns inte längre kvar i området enligt upphittaren.1 juni 2006

En röd katt med vita tassar och haka har börjat stryka runt vårat hus i Valsätra, Malmavägen. Han var skygg i början, men gick snabbt att få ganska tam så han har nog bott någonstans även om det verkar vara länge sedan. Han "pratar" mycket.

Uppdaterad 2007-02-15
Upphittaren har flyttat från området. Hon har dock varit tillbaka vid några tillfällen och letat efter kissen men inte kunnat hitta den. Det finns relativt många katter i området och även några som matar. Återkommer om hon har ngt nytt att komma med.9 maj 2006

En svart katt med vita inslag på tassar och mage samt vit strimma på bröst har funnits i området kring Bellmansgatan under perioden maj till december 2005. Har ett hack i ena örat - märkning? Går inte att tyda. Katten pratar mycket, är social. Inte märkt på något sätt. Har troligtvis varit en innekatt en gång i tiden. Den kan eventuellt vara mager p.g.a. åldern. Katten är borta i perioder, ett par dagar till någon vecka. Kanske har den ett hem? Matas troligen av fler personer i området. Upphittaren flyttade i decemer 2005.5 maj 2006

Helvit katt med ett blått och ett gult öga ses från och till i Ljumkil, Uppsala. Ingen i området verkar känna till katten. Ser väldigt sliten ut, smutsig och mager. Går ej att klappa men verkar inte så jätterädd.

Uppdaterad 2007-10-13
Den helvita katten med ett blått och ett gult öga finns kvar i Ljumkil. Sågs senast i somras. Ser nu välmående ut, med gott hull och fin i pälsen. Upphittaren tror att någon har tagit hand om katten.11 april 2006

Uppdaterad 2006-09-25
Den svarta kastrerad hankatt som i början av april dök upp i området vid Cellovägen 84 har enligt upphittaren inte setts till området sedan i början av sommaren. Social. Ålder okänd.28 mars 2006

Röd okastrerad hankatt har stukit omkring i Rickomberga ett par månader. Han sover för det mesta på min altan. Han är tam, kelig och vill komma in men jag kan inte ta in honom då jag har två små kattflickor hemma.

Uppdaterad 2007-02-27
Den okastrerade röda hankatten kommer och går fortfarande i området. Enligt upphittaren som nu flyttat från området är det troligtvis en okastrerad hankatt som hör hemma på någon av bondgårdarna i området kring Håga. Katten ser välmående ut.25 mars 2006

Denna gula hankatt har synts i området runt gamla F16 en längre tid under hösten 2005. Katten är gul/vit, lätt randig med vissa vita fält på svansen. På nosen finns ett antal prickar och även på underläppen. Svårt att säga om katten är kastrerad. Han är mycket tillgiven och snäll, inte så stor. Verkar vara rumsren och har ett svart tyghalsband. Har dock endast setts vid enstaka tillfällen efter årsskiftet och enligt upphittaren inte alls under de senaste två månaderna.24 mars 2006

En svart katt med vitt bröst och vita tassar dök upp hos en familj vid Fyrisvall/Fullerö, strax innan Storvreta i november/december 2005. Han/hon (?) kom ibland dagligen och ibland med någon dags mellanrum. Väldigt kelig, jamar högt. Tovig, något skabbig - dock inte mager snarare något rund om magen.
Kring jul 2005 dök ytterligare en katt upp - en liten svartvit katt med något längre päls. Denna katt var mager och skabbig, tovig i pälsen. Tillgiven och kelig.

Uppdaterad 2007-02-23
Katterna finns inte längre kvar i området. De har enligt upphittaren inte setts till sedan hösten 2006.21 mars 2006

Den stora grå okastrerade hankatten med halv svans som dök upp i en trädgård på Salagatan 13-15 i början av maj 2005 höll till i området fram till november/december men försvann när kylan kom och har inte setts till sedan dess. Katten hade inte något halsband.20 mars 2006

De två skygga och hungriga katter som annonserades under upphittade 21 februari 2005 finns inte längre kvar i området vid Västertorg i Uppsala. Det kan eventuellt ha varit två tamkatter. En gråmelerad med vit nosgrimma, vitt bröst och vita tassar - den andra svart.20 mars 2006

Den lilla katt som i september 2005 upphittades vid Berthåga kyrkogård, vid cykelvägen, försvann efter ett tag i området och har inte setts sedan dess. Katten var svart med lite brunt i pälsen, något långhårig. Såg ut att ha burit halsband tidigare. Tam.23 februari 2006

Uppdaterad 2007-02-23
Denna katthona omhändertogs i Gränby 4/3 -06. Katten stannade hos upphittaren till september då hon försvann en månad men kom sedan tillbaka. Hon försvann dock återigen i november 2006 och har sedan dess inte setts till. Upphittaren satte på katten ett halsband med sitt namn och telefonnummer men hon har inte hört av någon.20 november 2005

En okastrerad gråtabby hankatt upphittad vid Bäcklösa i södra Uppsala.

Uppdaterad 2007-08-02
Det finns inga aktuella uppgifter om katten.11 oktober 2005

Katthona med ca 7 små ungar bor utomhus i Bäcklösa nära Valsätra. Det är en tamkatt som är sköldpaddsfärgad (trefärgad), svart med mycket brunt.

Uppdaterad 2007-09-02
Det finns inga aktuella uppgifter om katterna.12 juli 2005

Vi har under ett par veckors tid haft en svart-vit, mager hankatt ute på vår gård på Blodstensvägen. Katten har inget halsband eller tatuering i vänster öra. Vi har frågat runt angående katten men ingen känns vid den. Katten är ung och social. Den får nu mat och vatten på gården, men vi har ingen möjlighet att ta hand om den någon längre tid.

Uppdaterad 2007-02-15
Inga ytterligare uppgifter finns angående katten. Aktuella kontaktuppgifter till upphittaren saknas.1 juli 2005

Katten som strök omkring på upphittarens gård och som togs om hand i juni/juli försvann efter några dagar och har inte setts sedan dess. Verkade vara en innekatt, hade inget intresse av att gå ut. Vita tassar och två ringar på svanstippen.10 juni 2005

Stor grå/beigerandig katt med ljusblått nithalsband som dök upp i området kring Fåhlhagsgatan i början av maj försvann efter cirka en månad och har inte synts till sedan dess. Den verkade inte ha någonstans att bo och det var förmodligen en dräktig hona eller bara rund om magen! Kissen var mycket kelsjuk och pratsam samt ville gärna komma in.25 maj 2005

Liten svart katt med vit teckning på bringan som höll till i ett källsorteringshus på Blodstensvägen försvann enligt upphittaren efter en vecka och har sedan dess inte setts till. Katten var smal, skygg och verkade vara mycket hungrig.24 mars 2005

Okastrerade hankatt som i mitten av februari dök upp i byn i Drälinge, Björklinge - försvann därifrån sommaren 2005 och har inte synts till sedan dess. Det var en tam katt, som gick att klappa. Katten var mörkgråspräcklig, vit på bröstet och med några svarta fläckar på nosen.19 februari 2005

Svart honkatt med vitt på bröstet och vita tassar vill flytta in till oss. Eftersom vi redan har tre katter är detta inte så lyckat! Mycket trevlig och kärvänlig. Inget halsband. Inte öronmärkt. Ägare! Hör av dig så vi vet var hon hör hemma.

Uppdaterad 2006-09-25
Upphittarens kontaktuppgifter stämmer inte. Inga aktuella uppgifter om den upphittade katten finns.10 februari 2005

Beige-brun okastrerad, smutsig och tilltufsad hankatt som upphittades den 10 februari 2005 försvann efter ett natt hemma hos upphittaren på Hagvägen och har inte setts sedan dess. Katten hade en tjock, ganska enfärgad päls med vit svansspets och ett hack i ena örat. Ganska social. Inte ID-märkt.28 juni 2004

Saknar någon denna katt? Det är antagligen en flicka och hon har bott hos en familj i Gottsunda sedan i vintras. De har letat efter ägaren utan resultat.

Uppdaterad 2007-02-15
Upphittaren har flyttat från området och inga aktuella kontaktuppgifer finns, ej heller några aktuella uppgifter om katten.Annonsören skänker en del av försäljningssumman till Föreningen Samvetet om köparen använder denna länk.
E-post Org.nr. Plusgiro Swish
info@samvetet.com 802417 - 4925 21 06 13 - 6 1232721694