Föreningen Samvetet
Föreningen Samvetet
- hjälper hemlösa katter
till ett bättre liv

Pg 21 06 13-6
Swish 1232721694Vi sponsrar Samvetet
kontinuerligt

Vill du bli fadder till en av våra katter? Läs mer under Hjäp oss| 1 |

Freia
Vill du bli fadder till Freia?
Läs mer under Hjälp oss.
Född 2016-01-01

OM FREIA

Vackra lilla Freia är en honkatt med stor personlighet. Hon är lekfull och social men är inte den som tränger sig på. När hon tittar på dig med sina vackra gula ögon är det precis som att hon ser rakt in i din själ. Freia hjälper gärna till och bidrar till hushållet genom att erbjuda byten hon själv fångat, om det så endast är en liten tygmus. Freia vill väldigt gärna vara utekatt i trygg, lantlig miljö. Hon fungerar bra med andra katter, små hundar och vuxna höns och vill ha en kompis i nya hemmet.

Freia bor i akuthem. Om du är intresserad av henne, skicka mail till adoption@samvetet.com och berätta vilket besökspass du kommer så ska vi försöka få dit Freia.

BAKGRUND

Freia är en omplacering tillsammans med sina ungar Loke, Hugin och Munin.

Hoppe
Faddrar:
   Mjau Celina Jakobsson
Mjau Angela Lundström
   Mjau Mathias Olsen Norgren
Mjau Marianne Tyvander
Född 2015-11-20

OM HOPPE

Hoppe är en ståtlig, social och tillgiven hankatt med mycket energi. Han måste få vara ute i trygg miljö annars börjar han klättra på väggarna och visar sitt missnöje på alla sätt. Som utekatt blir han lugnare och trivs med livet. De stunder han är inne ligger han gärna i soffan eller sängen och vill ha en riktig mysstund. Går människan iväg följer han efter och söker närhet.
Hoppes ögon rinner lite så man måste torka dem ibland. Detta har med hans anatomi att göra och är inget farligt.
Hoppe måste vara utekatt och behöver en riktigt stor kattlåda för de gånger han är inne. Hoppe behöver vara ensamkatt då han är väldigt dominant mot andra katter. Däremot älskar han barn och hundar ser han som en rolig lekkompis.

Är du intresserad av att adoptera Hoppe? Skicka mail till adoption@samvetet.com och berätta om dig själv, hur ditt liv ser ut och hur du bor. Skriv även din adress så att vi kan se om det är rätt miljö för Hoppe.

BAKGRUND

Hoppe är en omplacering

Passoa
Faddrar:
   Mjau Allan & Ulla Östlund
Mjau Marianne Tyvander
   Mjau Catarina Thun
Mjau Lisa Johansson
   Mjau Ing-Mari Dohlk
Mjau Beathe Nordenskjöld
Född 2011-07-07

OM PASSOA

Passoa är en fantastiskt söt liten honkatt med en smal liten nos och en smäcker kropp. Hon ligger gärna nära dig och spinner. Klappa henne försiktigt, så får du henne att älska dig. Hon är väldigt nyfiken och även om hon blir skraj ibland kommer hon snabbt tillbaka till en. Hon är modig som Jeanne D’arc, strategisk som Sun Tzu, atletisk som Bruce Lee. Ska något undersökas så ska det göras med elegant försiktighet. Hon älskar att leka med små saker som klädnypor, påsklämmor och leksaksmös.

Passoa har gått ifrån att vara rätt skeptisk till oss människor till att nu på eget initiativ komma fram och gosa. Jourfamiljen intygar att Passoa egentligen är en riktig myskisse, bara man har lite tålamod.

Här finns en film med Passoa!

Här finns en till film med Passoa!


Passoa söker en trygg och busig kompis att få dela tillvaron med. Hon vill vara innekatt

BAKGRUND
Passoa kom in i föreningen med mamma Amarula och syskonen Sambuca, Baileys och Midori.

Cicero
Faddrar:
   Mjau Eva Fredlund
Mjau Katarina Sjökvist
   Mjau Eva Eklöf
Född 2005-05-01

OM CICERO

Cicero är en pratsam och charmig hankatt som inget vill hellre än att vara nära sin människa. Så länge han får gosa är han nöjd så han vill bo hos någon som är hemma hela dagarna och kan ge honom den uppmärksamhet han behöver. Cicero kan bo med annan katt men klarar sig utmärkt som ensamkatt. Det är människan som är det viktiga för honom. Cicero vill vara innekatt.

BAKGRUND
Kom till oss via polisen tillsammans med 5 andra katter.

| 1 |Annonsören skänker en del av försäljningssumman till Föreningen Samvetet om köparen använder denna länk.
E-post Org.nr. Plusgiro Swish
info@samvetet.com 802417 - 4925 21 06 13 - 6 1232721694