Föreningen Samvetet
Föreningen Samvetet
- hjälper hemlösa katter
till ett bättre liv

Pg 21 06 13-6
Swish 1232721694Vi sponsrar Samvetet
kontinuerligt

Vill du bli fadder till en av våra katter? Läs mer under Hjäp oss| 1 | 2 | 3 | Nästa

Siria
Faddrar:
   Mjau Kristina Frändén
Mjau Hannes Lundin
   Mjau Eva Wiberg
Mjau Johan Arthursson
   Mjau Skrållan
Född 2015-05-28

OM SIRIA

Siria är en klok och härlig tjej. Hon kelar gärna, men bara när hon själv vill. Det där med små barn är inget för henne utan hon vill att det ska vara lugnt omkring henne och att människorna ska förstå att det är hon som väljer när hon vill bli klappad. Siria vill vara utekatt då hon varit det i hela sitt liv.

BAKGRUND

Siria är en omplacering

Manti
Faddrar:
   Mjau Desiree Holm
Mjau Catarina Thun
   Mjau Skrållan
Mjau Charlotte Lagerberg Fogelberg
   Mjau Helene Stenvi
Mjau Inga Stråle
Född 2018-01-01

OM MANTI

Manti är en kelig honkatt som är otroligt nyfiken. Hon utforskar gärna omgivningen men kommer också och vill få lite klappar och lek. Dock kan hon bli så upphetsad vid gos att hon nafsar till och ska därför inte bo med små barn. Hon är väldigt kaxig mot andra katter så hon skulle nog trivas bäst som ensamkatt. Manti behöver stort utrymme så stor lägenhet/radhus/villa med många möjligheter att klättra och leka. Manti kan nog vara innekatt men vill gärna gå ut i sele eller rastgård.

BAKGRUND

Manti är upphittad i centrala Uppsala

Devil
Faddrar:
   Mjau Pontus Lindquist
Mjau Emelie Vennberg
   Mjau Eva Sandhammar
Mjau Lena Roman
   Mjau Marianne Tyvander
Mjau Susanne Winberg
Född 2017-07-01

OM DEVIL

Devil är en tuff tjej som vet precis vad hon vill. Hon kan ligga bredvid i soffan och tillåta att bli klappad men hon kan lika gärna säga ifrån om det kommer en hand i närheten av henne. Hon behöver en kattvan ägare och ska inte bo med barn, tonåringar är okej. Devil vill vara innekatt och ha en kompis.

BAKGRUND

Devil är en omplacering

Vallmo
Faddrar:
   Mjau Katarina Andreasen
Mjau Ann-Britt Vikström
   Mjau Josefin Emanuelsson
Mjau Eva och Alexander Åberg?Lena Österberg
Född 2018-01-01

OM VALLMO

Vallmo är en vacker, svart honkatt. Hennes ögon är förtrollande. När hon tittar på en smälter hjärtat och det är svårt att förstå hur en så fin tjej kan ha bott på en soptipp. Hon är fortfarande lite försiktig men får hon bara kärlek och tålamod kommer hon bli den fina, vackra, härliga Vallmo vi ser i henne. Vallmo vill vara innekatt och ha minst en kattkompis.

BAKGRUND

Vallmo är upphittad på Hovgårdens Återvinningscentral

Salix
Faddrar:
   Mjau Gunilla Lund
Mjau Susanne Olsson
   Mjau Britt-Marie Vendin
Mjau Dan Pettersson
   Mjau Jenny Jarnhamn
Född 2018-01-01

OM SALIX

Salix är en honkatt som vet vad hon tycker och vad hon vill. Försöker man sig på något som hon inte gillar så säger hon ifrån och det på skarpen. Därmed passar hon inte i en barnfamilj. Eftersom hon bott på en soptipp är hon inte van med människokontakt ännu utan behöver någon som är van med försiktiga katter och som kan hjälpa henne att bli en trygg huskatt. Salix vill vara innekatt och ha minst en kattkompis.

BAKGRUND

Salix är upphittad på Hovgårdens Återvinningscentral

Tibast
Faddrar:
   Mjau Rolf och Anja Gustavsson
Mjau Eva Viberg
   Mjau Susanne Winberg
Mjau Dan Pettersson
Född 2017-01-01

OM TIBAST

Tibast är en stadig kille som ännu är av det försiktigare slaget. Han har bott på en soptipp tillsammans med flera andra katter men kontakten med människor har uteblivit av naturliga skäl. Han syns nu mer och mer framme i rummet på katthemmet och blir tryggare och tryggare. Med rätt hem och kärlek så kommer han också förstå att vi människor inte är så dumma att ha. Tibast vill vara innekatt och ha minst en kattkompis.

BAKGRUND

Tibast är upphittad på Hovgårdens Återvinningscentral

Majviva
Faddrar:
   Mjau Lillemor Edin
Mjau Ann-Britt Vikström
   Mjau Birgitta Jansson
Mjau Ulf Andersson
Född 2018-01-01

OM MAJVIVA

Majviva är en liten och försiktig sköldpaddsfärgad honkatt som levt på en soptipp. Hon älskar att ligga högt uppe i klösträdet och titta ut genom fönstret. Däremot har hon ännu inte börjat lita helt på oss människor så hon behöver komma till ett kärleksfullt hem där hon får chansen att bli trygg. Majviva vill vara innekatt och ha minst en kattkompis.

BAKGRUND

Majviva är upphittad på Hovgårdens Återvinningscentral.

Polaris
Faddrar:
   Mjau Ulf Holm
Mjau Familjen Fredelius
   Mjau Eva Wass
Mjau Daniel & Carolina Edwartz
   Mjau Lasse Stenbacka
Mjau Mathias Olsen Norgren
   Mjau Kerstin Hoving
Född 2015-07-01

POLARIS

Polaris är en hankatt som gärna ligger tillsammans med sina kompisar. Blir han trängd av en människa säger han ifrån ordentligt. Han behöver komma till ett hem utan barn, tonåringar är okej, där han får en chans att lära sig att människor är snälla. Polaris vill vara innekatt och flytta tillsammans med Andromeda.

BAKGRUND

Polaris är upphittad i en lada i Simonsbo tillsammans med 6 andra katter. De har haft en ägare men när denne dog övergavs katterna och de gömde sig i ladan.

Regulus
Faddrar:
   Mjau Ulla-Britt Norrblom
Mjau Anna Lejfelt-Sahlén
   Mjau Christina Allard
Mjau Mimi Rönnow
   Mjau Katarina Ottosson
Mjau Anita Eldblad
   Mjau Annika Lundwall
Född 2016-01-01

REGULUS

Regulus är en försiktig hankatt som gärna ligger tillsammans med sina kompisar. Han är väldigt reserverad mot människor och behöver därför ett lugnt hem där han får tid och kärlek för att bli trygg. Han vill komma till ett hem utan barn, tonåringar är okej. Regulus vill vara innekatt och ha en kompis i sitt nya hem.

BAKGRUND

Regulus är upphittad i en lada i Simonsbo tillsammans med 6 andra katter. De har haft en ägare men när denne dog övergavs katterna och de gömde sig i ladan.

Andromeda
Faddrar:
   Mjau Morten Clausen
Mjau Marianne Tyvander
   Mjau Eva Passander
Mjau Camilla Karlsson
   Mjau Gustav Nilsson
Mjau Birgitta Jansson
Född 2018-01-01

ANDROMEDA

Andromeda är en försiktig tjej som gärna ligger tillsammans med sina kompisar. Hon är osäker på oss människor och behöver tid för att bli trygg. Det går att klappa henne om man tar det väldigt lugnt. Hon vill komma till ett hem utan barn, tonåringar är okej. Andromeda vill vara innekatt och flytta tillsammans med Polaris.

BAKGRUND

Andromeda är upphittad i en lada i Simonsbo tillsammans med 6 andra katter. De har haft en ägare men när denne dog övergavs katterna och de gömde sig i ladan.

| 1 | 2 | 3 | NästaAnnonsören skänker en del av försäljningssumman till Föreningen Samvetet om köparen använder denna länk.
E-post Org.nr. Plusgiro Swish
info@samvetet.com 802417 - 4925 21 06 13 - 6 1232721694