Föreningen Samvetet
Föreningen Samvetet
- hjälper hemlösa katter
till ett bättre liv

Pg 21 06 13-6
Swish 1232721694Vi sponsrar Samvetet
kontinuerligt

Vill du bli fadder till en av våra katter? Läs mer under Hjäp oss| 1 | 2 | 3 | 4 | Nästa

Strumpan
Fadder:
   Mjau Per & Pia Ermanbriks
Född 2014-01-01

OM STRUMPAN

Strumpan är en nyfiken kille som gärna kollar in omgivningen. Blir det för mycket liv omkring honom går han undan men annars är han gärna med och umgås. Löfte om fredagsmys är ett krav för Strumpan. Han vill flytta tillsammans med brodern Charly. De är vana att vara utekatter och vill fortsätta med det.

BAKGRUND

Strumpan är en omplacering tillsammans med Charly

Charly
Fadder:
   Mjau Mizzie & Totte
Född 2014-01-01

OM CHARLY

Charly är en mysig kille som är hur gosig som helst. Blir det för högljutt och för mycket liv går han undan och stannar där tills det blir lugnt igen. Han vill flytta tillsammans med brodern Strumpan. De är vana att vara utekatter och vill fortsätta med det.

BAKGRUND

Charly är en omplacering tillsammans med Strumpan

Ina
Faddrar:
   Mjau Marianne Tyvander
Mjau Lena Zettergren
   Mjau Vivi Zettergren
Mjau Gustav Ljung
   Mjau Daniel & Carolina Edwartz
Född 2016-01-01

OM INA

Ina är en liten honkatt med enormt mycket energi. Hon är väldigt social, lekfull och nyfiken. Hon vill gärna vara med där det händer saker. Hon sover gärna i sängen och verkar fungera bra med barn. Hon behöver mycket stimulans och en lekfull kompis. Ina kan vara innekatt om man bor i villa eller radhus eller liknande där hon har mycket plats att springa omkring och många ställen där hon kan hoppa upp och spana in omvärlden. Hon är gärna utekatt i trygg miljö när hon boat in sig ordentligt.

BAKGRUND

Ina är en omplacering

Ajlo
Fadder:
   Mjau Susanne Winberg
Född 2015-07-01

OM AJLO

Ajlo är en snäll men försiktig hankatt. Han börjar mer och mer känna sig hemma på katthemmet och släpper mer och mer på sitt skyddsskal som han visat upp. Med tid och kärlek kommer han bli en riktigt mysig katt. Han behöver komma till ett lugnt hem, utan små barn, där man är van med blyga, osäkra katter. Ajlo vill vara innekatt.

BAKGRUND

Ajlo är upphittad i Länna där han gått omkring i ca ett år.

Vitnos
Fadder:
   Mjau Britt-Marie Karlsson
Född 2015-07-01

OM VITNOS

Vitnos är en stor hankatt. Han är fortfarande lite osäker på oss människor men i grunden är han en tamkatt, det märks på honom. Han vill komma till ett hem, utan små barn, där han kan få all den uppmärksamhet som han behöver. Vitnos vill vara innekatt.

BAKGRUND

Vitnos har hållit till vid en gård och slagits med stallkatten

Polaris
Fadder:
   Mjau Ulf Holm
Född 2015-07-01

POLARIS

Polaris är en hankatt som gärna ligger tillsammans med sina kompisar. Blir han trängd av en människa säger han ifrån ordentligt. Han behöver komma till ett hem utan barn, tonåringar är okej, där han får en chans att lära sig att människor är snälla. Polaris vill vara innekatt och bo med någon av sina kompisar från Simonsbo (dock inte endast med Cassiopeia).

BAKGRUND

Polaris är upphittad i en lada i Simonsbo tillsammans med 6 andra katter. De har haft en ägare men när denne dog övergavs katterna och de gömde sig i ladan.

Regulus
Fadder:
   Mjau Ulla-Britt Norrblom
Född 2016-01-01

REGULUS

Regulus är en försiktig hankatt som gärna ligger tillsammans med sina kompisar. Han är väldigt reserverad mot människor och behöver därför ett lugnt hem där han får tid och kärlek för att bli trygg. Han vill komma till ett hem utan barn, tonåringar är okej. Regulus vill vara innekatt och ha en kompis i sitt nya hem, gärna någon av sina kompisar från Simonsbo (dock inte endast Cassiopeia).

BAKGRUND

Regulus är upphittad i en lada i Simonsbo tillsammans med 6 andra katter. De har haft en ägare men när denne dog övergavs katterna och de gömde sig i ladan.

Perseus
Faddrar:
   Mjau Eva Rosendal Jansson
Mjau Leif Rosendal
Född 2018-01-01

OM PERSEUS

Perseus är en försiktig hankatt som ibland ligger lite för sig själv och ibland tillsammans med sina kompisar. Han är osäker på om människor är snälla och vad vi vill när vi sträcker ut handen mot honom. För säkerhets skull morrar han lite och försöker krypa undan. Han vill komma till ett hem utan småbarn. Perseus vill vara innekatt och ha en kompis i sitt nya hem.

BAKGRUND

Perseus är upphittad i en lada i Simonsbo tillsammans med 6 andra katter. De har haft en ägare men när denne dog övergavs katterna och de gömde sig i ladan.

Andromeda
Fadder:
   Mjau Morten Clausen
Född 2018-01-01

ANDROMEDA

Andromeda är en försiktig tjej som gärna ligger tillsammans med sina kompisar. Hon är osäker på oss människor och behöver tid för att bli trygg. Det går att klappa henne om man tar det väldigt lugnt. Hon vill komma till ett hem utan barn, tonåringar är okej. Andromeda vill vara innekatt och bo med en av sina kompisar från Simonsbo (dock inte endast med Cassiopeia)

BAKGRUND

Andromeda är upphittad i en lada i Simonsbo tillsammans med 6 andra katter. De har haft en ägare men när denne dog övergavs katterna och de gömde sig i ladan.

Cassiopeia
Fadder:
   Mjau Susanne Lindén
Född 2018-01-01

OM CASSIOPEIA

Cassiopeia är en försiktig tjej som gärna ligger lite för sig själv. Hon är osäker på om människor verkligen vill klappa på henne eller om de kanske vill något annat. För säkerhets skull fräser hon lite men så mycket mer blir det inte. Hon vill komma till ett lugnt hem utan småbarn. Cassiopeia vill vara innekatt. Hon kan möjligen vara ensamkatt om hon kommer till ett hem där man är hemma (mer eller mindre) hela dygnet, tex pensionär utan aktivt liv. Är man borta flera timmar och/eller varje dag så behöver hon en kompis.

BAKGRUND

Cassiopeia är upphittad i en lada i Simonsbo tillsammans med 6 andra katter. De har haft en ägare men när denne dog övergavs katterna och de gömde sig i ladan.

| 1 | 2 | 3 | 4 | NästaAnnonsören skänker en del av försäljningssumman till Föreningen Samvetet om köparen använder denna länk.
E-post Org.nr. Plusgiro Swish
info@samvetet.com 802417 - 4925 21 06 13 - 6 1232721694