Föreningen Samvetet
Föreningen Samvetet
- hjälper hemlösa katter
till ett bättre liv

Pg 21 06 13-6
Swish 1232721694Vi sponsrar Samvetet
kontinuerligt

Vill du bli fadder till en av våra katter? Läs mer under Hjäp oss| 1 | 2 | 3 | 4 | Nästa

Siria
Vill du bli fadder till Siria?
Läs mer under Hjälp oss.
Född 2015-05-28

OM SIRIA

Siria är en klok och härlig tjej. Hon kelar gärna, men bara när hon själv vill. Det där med små barn är inget för henne utan hon vill att det ska vara lugnt omkring henne och att människorna ska förstå att det är hon som väljer när hon vill bli klappad. Siria vill vara utekatt då hon varit det i hela sitt liv.

BAKGRUND

Siria är en omplacering

Manti
Vill du bli fadder till Manti?
Läs mer under Hjälp oss.
Född 2018-01-01

OM MANTI

Manti är en kelig honkatt som är otroligt nyfiken. Hon utforskar gärna omgivningen men kommer också och vill få lite klappar och lek. Manti kan vara både inne- och utekatt.

BAKGRUND

Manti är upphittad i centrala Uppsala

Tornado
Vill du bli fadder till Tornado?
Läs mer under Hjälp oss.
Född 2017-06-01

OM TORNADO

Tornado är en hankatt som gärna kollar in allt som går. En stängd dörr är en dörr som ska öppnas för att han ska kunna utforska världen på andra sidan. Han är en riktig charmkille och tycker att människor är bra att ha. De ska ge mat, klappa på honom, leka med honom och, förstås, öppna dörrar. Tornado behöver en del stimulering så en kompis är nog inte helt fel. Han kan vara innekatt men även utekatt i trygg miljö när han väl bott in sig.

BAKGRUND

Tornado har gått omkring i Gottsunda

Trubbel
Vill du bli fadder till Trubbel?
Läs mer under Hjälp oss.
Född 2017-06-01

OM TRUBBEL

Trubbel är, trots namnet, inget trubbel alls. Han är en trygg kille som är nyfiken på allt men håller sig inom ramarna. Han trivs med människor och tycker att det är kul att leka med det mesta som kan lekas med. Trubbel vill ha en lekfull kompis. Han kan vara innekatt, men även utekatt i trygg miljö när han väl bott in sig.

BAKGRUND

Trubbel har gått omkring i Salabacke

Arvid
Faddrar:
   Mjau Ann-Marie och Karl Löfgren
Mjau MAHA JETENGINES AB/ TONY HARTMAN
   Mjau Dan Pettersson
Mjau Jorijntje Henderiks
Född 2017-09-15

OM ARVID

Arvid är en kelig hankatt som gärna gosar hela dagarna. Han vill flytta tillsammans med Tyra. De har varit utekatter i hela sina liv och måste få fortsätta med det.

BAKGRUND

Arvid är en omplacering tillsammans med Tyra, Ebbe och Ragnar.

Tyra
Faddrar:
   Mjau Jorijntje Henderiks
Mjau Dan Pettersson
Född 2017-09-15

OM TYRA

Tyra är en kelig honkatt som kan ta ett litet kärleksbett om hon inte får tillräckligt med gos. Hon vill flytta tillsammans med Arvid. De har varit utekatter i hela sina liv och måste få fortsätta med det.

BAKGRUND

Tyra är en omplacering tillsammans med Arvid, Ebbe och Ragnar.

Allis
Vill du bli fadder till Allis?
Läs mer under Hjälp oss.
Född 2014-01-01

OM ALLIS

Allis är en söt semilånghårig honkatt. Hon är enormt kelig och kan knappt få nog av gos och klappar. Sällskap är något som står högt på önskelistan. Hon behöver hjälp med pälsvård eftersom hon lätt får tovor. Allis kan vara utekatt i trygg miljö eller innekatt med möjlighet att gå ut på inhängnad balkong eller uteplats. Nätet måste vara ett svetsat nät då Allis annars gärna ger sig ut på upptäcksfärd.

BAKGRUND

Allis har gått omkring i Tobo och blivit matad på en altan.

Blixten
Faddrar:
   Mjau Kenneth Nilsson
Mjau Inga Stråle
   Mjau LEIF SVAN & EVA NORDGREN
Född 2011-06-09

OM BLIXTEN

Blixten är en social hankatt så länge han får välja när han ska vara social. Försöker man tvinga sig på honom med klappar och gos säger han ifrån och det ordentligt. Samma sak om man gosar med honom och han tycker att det räcker. Då kan det komma ett nafs som är mer eller mindre hårt. Han passar inte i en barnfamilj så den/de som ska adoptera Blixten kan inte skaffa barn så länge han bor kvar. Att åka bil är närmast ett trauma för honom så han behöver komma till ett hem där han får vara hemma om människorna åker bort. Blixten är van att vara utekatt och vill fortsätta kunna vara det.

BAKGRUND

Blixten är en omplacering pga att han var för oberäknelig mot familjens barn

Tuff
Faddrar:
   Mjau Nike & Christel Törnros och Lowe Ytterman
Mjau Birgitta Lång
   Mjau Tom Morrisson
Född 2014-01-01

OM TUFF

Tuff är en kille som verkligen har rätt till sitt namn. Han har haft ett tufft liv i flera år som hemlös. När han kom till oss var han smutsig och hade en infekterad talgkörtel på ovansidan av svansen men efter behandling mår han nu bra. Han är en lite försiktig katt ännu och fräser lite när man kommer nära honom men mer än så är det inte. Han visar dock framsteg varje dag och med tid och kärlek tror vi att han kommer bli en riktigt mysig kille. Tuff vill vara innekatt.

BAKGRUND

Tuff har gått omkring i Enköpingstrakten i flera år.

Conrad
Faddrar:
   Mjau Kenneth Nilsson
Mjau Celina Jakobsson
   Mjau Charlotte Lagerberg Fogelberg
Mjau Familjen Fredelius
   Mjau Anja Malmgren
Född 2017-01-01

OM CONRAD

Conrad är en lite försiktig kille som haft ett tufft liv ute. Han är inte helt bekväm med oss människor ännu men visar ändå tecken på att kunna bli en trygg och mysig katt med rätt hjälp. Han vill vara innekatt och gärna ha en snäll kompis som kan vara den som hjälper honom att bli trygg.

BAKGRUND

Conrad har gått omkring i Östervåla och blivit matad.

| 1 | 2 | 3 | 4 | NästaAnnonsören skänker en del av försäljningssumman till Föreningen Samvetet om köparen använder denna länk.
E-post Org.nr. Plusgiro Swish
info@samvetet.com 802417 - 4925 21 06 13 - 6 1232721694