Föreningen Samvetet
Föreningen Samvetet
- hjälper hemlösa katter
till ett bättre liv

Pg 21 06 13-6
Swish 1232721694Vi sponsrar Samvetet
kontinuerligt

Vill du bli fadder till en av våra katter? Läs mer under Hjäp oss| 1 | 2 | 3 | 4 | Nästa

Ebbe
Faddrar:
   Mjau Jenny Jarnhamn
Mjau Lena Roman
Född 2017-09-15

OM EBBE

Ebbe är en lite försiktig hankatt som följer på avstånd men vill först lära känna dig innan han låter dig klappa honom. Han vill flytta tillsammans med någon av Arvid, Tyra och Ragnar. De har varit utekatter i hela sina liv och måste få fortsätta med det.

BAKGRUND

Ebbe är en omplacering tillsammans med Arvid, Tyra och Ragnar.

Ragnar
Fadder:
   Mjau Susanne Winberg
Född 2017-09-15

OM RAGNAR

Ragnar är en gosig hankatt som vill vara med där folk är. Han vill flytta tillsammans med någon av Arvid, Ebbe och Tyra. De har varit utekatter i hela sina liv och måste få fortsätta med det.

BAKGRUND

Ragnar är en omplacering tillsammans med Arvid, Ebbe och Tyra.

Arvid
Faddrar:
   Mjau Ann-Marie och Karl Löfgren
Mjau MAHA JETENGINES AB/ TONY HARTMAN
Född 2017-09-15

OM ARVID

Arvid är en kelig hankatt som gärna gosar hela dagarna. Han vill flytta tillsammans med någon av Tyra, Ebbe och Ragnar. De har varit utekatter i hela sina liv och måste få fortsätta med det.

BAKGRUND

Arvid är en omplacering tillsammans med Tyra, Ebbe och Ragnar.

Tyra
Fadder:
   Mjau Jorijntje Henderiks
Född 2017-09-15

OM TYRA

Tyra är en kelig honkatt som kan ta ett litet kärleksbett om hon inte får tillräckligt med gos. Hon vill flytta tillsammans med någon av Arvid, Ebbe och Ragnar. De har varit utekatter i hela sina liv och måste få fortsätta med det.

BAKGRUND

Tyra är en omplacering tillsammans med Arvid, Ebbe och Ragnar.

Blixten
Fadder:
   Mjau Kenneth Nilsson
Född 2011-06-09

OM BLIXTEN

Blixten är en social hankatt så länge han får välja när han ska vara social. Försöker man tvinga sig på honom med klappar och gos säger han ifrån och det ordentligt. Samma sak om man gosar med honom och han tycker att det räcker. Då kan det komma ett nafs som är mer eller mindre hårt. Han passar inte i en barnfamilj så den/de som ska adoptera Blixten kan inte skaffa barn så länge han bor kvar. Att åka bil är närmast ett trauma för honom så han behöver komma till ett hem där han får vara hemma om människorna åker bort. Blixten är van att vara utekatt och vill fortsätta kunna vara det.

BAKGRUND

Blixten är en omplacering pga att han var för oberäknelig mot familjens barn

Tuja
Fadder:
   Mjau Kristina & Lasse Lundquist och Gunilla & Ola Åström
Född 2017-01-01

OM TUJA

Tuja är en liten, sockersöt honkatt. Utseendet till trots så är hon en vuxen katt även om man skulle kunna tro att hon är en kattunge. Hon är nyfiken på omvärlden och busar gärna omkring men säger inte nej till gos tillsammans med sin kompis och/eller en människa. Att få flytta till en barnfamilj med lekfulla barn vore drömmen. Tuja vill flytta tillsammans med Lilian. De kan vara innekatter eller, om nya hemmet är lantligt långt från trafikerade vägar, vara utekatter.

BAKGRUND

Tuja och Lilian dök upp hos upphittaren och bosatte sig i hundkojan

Lilian
Fadder:
   Mjau Ulf Andersson
Född 2017-01-01

OM LILIAN

Lilian är en söt, liten honkatt som till utseendet påminner om en kattunge, trots att hon är vuxen. Hon är en riktig myskatt de stunder hon har tid att vara stilla. Annars är lek och full fart något som är hennes melodi. Att få flytta till en barnfamilj med lekfulla barn vore drömmen. Lilian vill flytta tillsammans med Tuja. De kan vara innekatter eller, om nya hemmet är lantligt långt från trafikerade vägar, vara utekatter.

BAKGRUND

Lilian och Tuja dök upp hos upphittaren och bosatte sig i hundkojan

Tuff
Vill du bli fadder till Tuff?
Läs mer under Hjälp oss.
Född 2014-01-01

OM TUFF

Tuff är en kille som verkligen har rätt till sitt namn. Han har haft ett tufft liv i flera år som hemlös. När han kom till oss var han smutsig och hade en infekterad talgkörtel på ovansidan av svansen men efter behandling mår han nu bra. Han är en lite försiktig katt ännu och fräser lite när man kommer nära honom men mer än så är det inte. Han visar dock framsteg varje dag och med tid och kärlek tror vi att han kommer bli en riktigt mysig kille. Tuff vill vara innekatt.

BAKGRUND

Tuff har gått omkring i Enköpingstrakten i flera år.

Conrad
Faddrar:
   Mjau Kenneth Nilsson
Mjau Celina Jakobsson
   Mjau Charlotte Lagerberg Fogelberg
Mjau Familjen Fredelius
Född 2017-01-01

OM CONRAD

Conrad är en lite försiktig kille som haft ett tufft liv ute. Han är inte helt bekväm med oss människor ännu men visar ändå tecken på att kunna bli en trygg och mysig katt med rätt hjälp. Han vill vara innekatt och gärna ha en snäll kompis som kan vara den som hjälper honom att bli trygg.

BAKGRUND

Conrad har gått omkring i Östervåla och blivit matad.

Katitzi
Faddrar:
   Mjau Rex & Bixa
Mjau Görel Eriksson
   Mjau Daniel och Carolina Edwartz
Mjau Eva Fredlund
   Mjau Laila Andersson
Mjau Maud Trolle
Född 2016-07-05

OM KATITZI

Katitzi är, liksom systern Maritza, en trevlig honkatt som busar, gosar och myser beroende på vilket hon för tillfället är mest sugen på. Katitzi är van att vara utekatt och vill fortsätta vara det. Hon vill flytta tillsammans med syrran Maritza då de är väldigt fästa vid varandra.

BAKGRUND

Katitzi och Maritza är omplaceringar.

| 1 | 2 | 3 | 4 | NästaAnnonsören skänker en del av försäljningssumman till Föreningen Samvetet om köparen använder denna länk.
E-post Org.nr. Plusgiro Swish
info@samvetet.com 802417 - 4925 21 06 13 - 6 1232721694