Föreningen Samvetet
Föreningen Samvetet
- hjälper hemlösa katter
till ett bättre liv

Pg 21 06 13-6
Swish 1232721694Vi sponsrar Samvetet
kontinuerligt

Vill du bli fadder till en av våra katter? Läs mer under Hjäp oss


Observera att Uppsala katthem inte adopterar ut kattungar som ensamkatter. Ensamma kattungar får inte den stimulans och utlopp för sin energi som de så väl behöver, de kan utveckla oönskade beteenden som felkissningar samt att de klöser på väggar och möbler. Vi värnar om våra katter, och vill därför att de skall få de bästa av möjligheter att utvecklas till de fantastiska katter de är tillsammans med en likasinnad kompis.


| 1 | 2 | Nästa

Maestro
Faddrar:
   Mjau Kerstin Hoving
Mjau Jenny Jarnhamn
Född 2017-07-06

OM MAESTRO

Maestro är en grå och vit hankatt. Precis som sina syskon så är han orädd, lekfull, framåt och busig, men kanske verkar han lite mer "eftertänksam" än syskonen. Maestro är van vid jourhemmets hund och vid familjens övriga katter. Han har umgåtts med barn vid några tillfällen och det har fungerat bra. Han har varit ute i kattrastgården flera gånger och har så småningom börjat komma underfund med hur kattluckan fungerar.

BAKGRUND

Maestro är upphittad tillsammans med mamma Ofelia och fyra syskon (Silla, Ditta, Cherie och Saxon).

Ditta
Faddrar:
   Mjau Familjen Sandell
Mjau Marianne Tyvander
   Mjau Totti & Vida
Mjau Kenneth Nilsson
Född 2017-07-06

OM DITTA

Ditta är en svart och vit honkatt.Hon är den i kullen som är mest envis och som inte ger sig. Ett riktigt energiknippe. Hon är social, lekfull och nyfiken! Ditta är van vid jourhemmets hund och vid familjens övriga katter. Hon har umgåtts med barn vid några tillfällen och det har fungerat bra. Hon har varit ute i kattrastgården vid flera tillfällen och lekt med höstlöv och annat spännande.

BAKGRUND

Ditta är upphittad tillsammans med mamma Ofelia och fyra syskon (Silla, Cherie, Maestro och Saxon).

Eris
Vill du bli fadder till Eris?
Läs mer under Hjälp oss.
Född 2017-08-01

OM ERIS

Eris är en liten svart honkatt. Hon är försiktigare än kompisen Ares, men innerst inne bor en riktig liten Nick Nyfiken. Eris gillar att titta på koltrastarna utanför fönstret och att gå på upptäcktsfärd. Hennes favoritsak är att jaga ett lekspö med fjädrar eller med band på, eller att krypa omkring under överkastet när bästisen, fosterbrodern Ares, jagar henne ovanpå. Hon vill helst inte bli fasthållen men accepterar det bra om det är nödvändigt. Hon sitter hellre uppe på axeln än i knäet. På kvällarna kommer hon och lägger sig i sängen, allra helst ovanpå den som ligger i den, alternativt under täcket om möjligheten finns.

Eris vill få flytta tillsammans med bästa kompisen Ares, till ett gemensamt för-alltid-hem.

Eris bor just nu på katthemmet.

BAKGRUND

Eris är upphittad i ett garage.

Ares
Vill du bli fadder till Ares?
Läs mer under Hjälp oss.
Född 2017-08-01

OM ARES

Ares är en röd hankatt. Han är en nyfiken och kavat liten herre. Det bästa han vet är mjuka bollar, han bär runt dem (ja flera samtidigt!) i munnen och småmorrar för sig själv. Han älskar också att busa med sin bästis, fostersystern Eris, att spana på saker utanför fönstret och att utforska varje tillgängligt utrymme. Ares accepterar att bli upplyft för en mysstund i knäet, men har inte tålamod att sitta stilla särskilt länge så oftast slutar det med att han klättrar upp på axlarna. Har han själv valt att vara stilla är gos av alla slag välkommet. Nattetid ligger han gärna i sängen, allra helst under täcket intryckt i knävecken.

Ares vill få flytta tillsammans med bästa kompisen Eris till ett gemensamt för-alltid-hem.

Ares bor just nu på katthemmet.

BAKGRUND

Ares är upphittad i Uppsala.

Bill
Faddrar:
   Mjau Totti & Vida
Mjau Susanna Eriksson
Född 2017-08-02

OM BILL

Bill är en svart-vit hankatt. Han är otroligt lik sin bror Bull, både i sitt sätt och i sitt utseende! De är två lekfulla busungar som spinner högt vid minsta lilla gos. De gillar att sova nära intill i sängen om nätterna. De tycker också om att slicka, nafsa och tassa i håret på en. Tvättar ofta både sina syskon och oss två-benta.

Bill bor just nu på katthemmet.

BAKGRUND

Bill och hans syskon (Bull, Bagheera, Baloo och Blunder) föddes två dagar efter att mamma Fia hade fångats in. Hon hade bosatt sig på en altan i södra Uppsala och varit där över en längre tid.

Bull
Faddrar:
   Mjau Jan Hellberg
Mjau Katten Isa
   Mjau Marianne Tyvander
Född 2017-08-02

OM BULL

Bull är en svart-vit hankatt. Han är otroligt lik sin bror Bill, både i sitt sätt och i sitt utseende! De är två lekfulla busungar som spinner högt vid minsta lilla gos. De gillar att sova nära intill i sängen om nätterna. De tycker också om att slicka, nafsa och tassa i håret på en. Tvättar ofta både sina syskon och oss två-benta.

Bull bor just nu på katthemmet.

BAKGRUND

Bull och hans syskon (Bill, Bagheera, Baloo och Blunder) föddes två dagar efter att mamma Fia hade fångats in. Hon hade bosatt sig på en altan i södra Uppsala och varit där över en längre tid.

Triss
Faddrar:
   Mjau Annika Lundwall
Mjau Celina Englöf
Född 2017-09-01

OM TRISS

Triss är en röd hankatt med vitt. Han är busig och lekfull och jagar gärna omkring tillsammans med Tio. Båda kattungarna går att ha i famnen och spinner när man klappar dem, men de är ännu inte helt trygga med oss två-benta och kommer därför att behöva mycket lek och närhet och gos i sitt blivande hem. Triss vill gärna få fortsätta bo tillsammans med sin bror Tio.

Triss bor just nu på katthemmet.

BAKGRUND

Triss är upphittad i Uppsala tillsammans med mamma Gräddnos och syskonet Tio.

Tio
Faddrar:
   Mjau Marianne Tyvander
Mjau Rex & Bixa
   Mjau Lagge & Eva
Född 2017-09-01

OM TIO

Tio är en röd hankatt med vitt. Han är busig och lekfull och jagar gärna omkring tillsammans med sin bror Triss. Båda kattungarna går att ha i famnen och spinner när man klappar dem, men de är ännu inte helt trygga med oss två-benta och kommer därför att behöva mycket lek, närhet och gos i sitt blivande hem. Tio vill gärna få fortsätta bo tillsammans med sin bror Triss.

Tio bor just nu på katthemmet.

BAKGRUND

Tio är upphittad i Uppsala tillsammans med mamma Gräddnos och brorsan Triss.

Bartosz

Tingad


Faddrar:
   Mjau Cecilia Frändén
Mjau Jessica Olofsson
   Mjau Eva Wass
Mjau Maha Jetengines AB/Tony Hartman
Född 2017-04-30

OM BARTOSZ

Bartosz är en liten svart hankatt. Han är social, lekfull och jättebusig. Han är oerhört trygg och rar och vill leka med dig i timmar. Bartosz söker ett hem tillsammans med bästa kompisen Majvor.

Bartosz och Majvor finns just nu på katthemmet.

BAKGRUND

Bartosz kommer från ett hem som inte kunde ha kvar honom längre.

Lili

Tingad


Vill du bli fadder till Lili?
Läs mer under Hjälp oss.
Född 2017-06-01

OM LILI

Lili är en liten svart honkatt. Hon är den av systrarna som är mest framåt och nyfiken. Hon tycker mycket om att leka och busa. Hon tycker också om att ligga i knäet och mysa. Lilis favoritstund på kvällen är när familjen går och lägger sig så hon kan krypa in under täcket och mysa en stund. Båda systrarna är kattsociala. Lili och Sussie söker ett lugnt och tryggt hem där de kan få fortsätta bo tillsammans.

Lili bor just nu på katthemmet.

BAKGRUND

Lili och hennes syster Sussie hittades vid ett torp i Norduppland.

| 1 | 2 | NästaAnnonsören skänker en del av försäljningssumman till Föreningen Samvetet om köparen använder denna länk.
E-post Telefon (vardag 13-15) Org.nr. Plusgiro Swish
info@samvetet.com 018-300 313 802417 - 4925 21 06 13 - 6 1232721694