Föreningen Samvetet
Föreningen Samvetet
- hjälper hemlösa katter
till ett bättre liv

Pg 21 06 13-6
Swish 1232721694Vi sponsrar Samvetet
kontinuerligt

Vill du bli fadder till en av våra katter? Läs mer under Hjäp oss


Observera att Uppsala katthem inte adopterar ut kattungar som ensamkatter. Ensamma kattungar får inte den stimulans och utlopp för sin energi som de så väl behöver, de kan utveckla oönskade beteenden som felkissningar samt att de klöser på väggar och möbler. Vi värnar om våra katter, och vill därför att de skall få de bästa av möjligheter att utvecklas till de fantastiska katter de är tillsammans med en likasinnad kompis.


| 1 | 2 | Nästa

Rufs
Fadder:
   Mjau Inger Högberg
Född 2019-04-24

OM RUFS

Rufs är en lite försiktig honkatt som, liksom sina kompisar, gärna busar och myser tillsammans. Allra helst umgås hon med Tuffs. Rufs vill vara innekatt och ha en lekfull kompis.

Rufs bor på katthemmet

BAKGRUND

Rufs är upphittad tillsammans med många andra katter utanför Wik

Tuffs
Fadder:
   Mjau Ann-Charlotte Rosén
Född 2019-04-24

OM TUFFS

Tuffs är en försiktig hankatt som gärna leker och busar med kompisarna men håller fortfarande lite avstånd till oss människor. Ofta hittar man honom i en låda eller någon annanstans där han inte är helst synlig. Han umgås gärna med Ruffs. Tuffs vill vara innekatt och ha en lekfull kompis.

Tuffs bor på katthemmet

BAKGRUND

Tuffs är upphittad tillsammans med många andra katter utanför Wik

Peter
Fadder:
   Mjau Eva Olsson
Född 2019-04-24

OM PETER

Peter är en lekfull kille som är lite försiktig i sin kontakt med människor. Han gillar att leka med både leksaker och sina kompisar och säger inte nej till en mysstund med dem heller. Peter vill vara innekatt och ha en lekfull kompis

Peter bor på katthemmet

BAKGRUND

Peter är upphittad tillsammans med många andra katter utanför Wik

Braveheart
Fadder:
   Mjau Eva Halldén
Född 2019-05-05

OM BRAVEHEART

Braveheart är en stilig kille som är som en kattunge ska vara - busig, mysig och lite tokig. Att busa med kompisarna är något han gillar, framför allt brorsan Vittass. Braveheart vill vara innekatt och ha en lekfull kompis.

Braveheart bor på katthemmet

BAKGRUND

Braveheart är upphittad tillsammans med sin mamma och 2 syskon utanför Uppsala

Vittass
Fadder:
   Mjau Eva Halldén
Född 2019-05-05

OM VITTASS

Vittass är en hankatt som leker och busar med polarna på dagarna, och ibland på nätterna. Allt som går att flytta med tassarna är leksaker enligt Vittass. Helst ska denna sak även låta lite för att leken ska vara komplett. Vittass vill vara innekatt och ha en lekfull kompis.

Vittass bor på katthemmet

BAKGRUND

Vittass är upphittad tillsammans med sin mamma och 2 syskon utanför Uppsala

Stig
Vill du bli fadder till Stig?
Läs mer under Hjälp oss.
Född 2019-05-08

OM STIG

Lakritstrollet Stig är en riktig mammagris. Han ligger gärna och myser med en av katthonorna han bor med för tillfället. Men när kompisarna drar igång leken då lämnar han mammisen och hänger med i full fart. Stig vill vara innekatt och ha en snäll, lekfull kompis.

Stig bor på katthemmet

BAKGRUND

Stig är upphittad tillsammans med många andra katter utanför Wik

Albert
Vill du bli fadder till Albert?
Läs mer under Hjälp oss.
Född 2019-05-08

OM ALBERT

Albert är en nyfiken men lite försiktig kille som gillar att leka och mysa med sina kompisar. Han håller gärna koll på vad som händer utanför glasdörren men kommer någon in i rummet smiter han iväg för att hitta trygghet hos någon av de andra katterna i rummet. Albert vill vara innekatt och ha en lekfull kompis.

Albert bor på katthemmet

BAKGRUND

Albert är upphittad tillsammans med många andra katter utanför Wik

Kim
Vill du bli fadder till Kim?
Läs mer under Hjälp oss.
Född 2019-06-26

OM KIM

Kim är en försiktig tjej som har DET. När man vinner hennes förtroende trycker hon mot en och spinner. Hon är ännu ingen knäkatt, men har stor potential att bli. Ett perfekt sällskap som inte är alltför påträngande. Kim vill vara innekatt och ha en snäll kattkompis som inte är för påflugen men som ställer upp på lek.

Kim bor i akuthem. Vid frågor: maila adoption@samvetet.com. Vid intresse: kom till katthemmet på besökspass för att lämna intresseanmälan

BAKGRUND

Kim är upphittad i Uppsala

Wik-Ing
Vill du bli fadder till Wik-Ing?
Läs mer under Hjälp oss.
Född 2019-06-26

OM WIK-ING

Wik-Ing är killen som har ett ego som Zlatan. Alltid först, alltid starkast, den som vill bråka mest och den självklara ledaren. Han är mycket sällskaplig och vill vara med där det händer saker. Wik-ing vill ha en lekfull kompis.

Wik-Ing bor i akuthem. Vid frågor: maila adoption@samvetet.com. Vid intresse: kom till katthemmet på besökspass för att lämna intresseanmälan

BAKGRUND

Wik-Ing är upphittad tillsammans med många andra katter utanför Wik

Wik-Toria
Vill du bli fadder till Wik-Toria?
Läs mer under Hjälp oss.
Född 2019-06-26

OM WIK-TORIA

Wik-Toria är en tjej som är ett riktigt kraftpaket. Hon tar sig an höga hopp lekande lätt, men vill gärna få kärlek i massor. Hon har ett fantastiskt fint temperament och kan apportera när hon vill. Wik-Toria vill ha en lekfull kompis.

Wik-Toria bor i akuthem. Vid frågor: maila adoption@samvetet.com. Vid intresse: kom till katthemmet på besökspass för att lämna intresseanmälan

BAKGRUND

Wik-Toria är upphittad tillsammans med många andra katter utanför Wik

| 1 | 2 | NästaAnnonsören skänker en del av försäljningssumman till Föreningen Samvetet om köparen använder denna länk.
E-post Org.nr. Plusgiro Swish
info@samvetet.com 802417 - 4925 21 06 13 - 6 1232721694