Föreningen Samvetet
Föreningen Samvetet
- hjälper hemlösa katter
till ett bättre liv

Pg 21 06 13-6
Swish 1232721694Vi sponsrar Samvetet
kontinuerligt

Vill du bli fadder till en av våra katter? Läs mer under Hjäp ossFöregående | 1 | 2 |

Ilona
Faddrar:
   Mjau Celina Jakobsson
Mjau Johan Arthursson
   Mjau Dan Pettersson
Född 2011-05-01

OM ILONA

Ilona är en nyfiken och charmig liten flicka. Till en början är hon rätt blyg men när hon väl inser att man inte vill henne något ont gosar hon hur mycket som helst. Ibland under goset kommer dock instinkter från barndomen (då hon levde som hemlös med sex andra katter i ett stall) till liv vilket resulterar i att hon helt plötsligt kan upptäcka att "oj här var en hand!" varpå hon hoppar bort någon meter. Sen kommer hon på att det var rätt mysigt ändå, så då jamar hon och kommer tillbaka för mer gos.

Ilona älskar att leka. Några favoriter är bl.a. en liten mus som hon i sina tassar får att komma till liv och torrfoder som man får brottas med henne om. Hon är en mycket social katt, ofta ligger hon på en köksstol eller sitter i fönstret vid köksbordet när jourmatte äter eller pluggar. På nätterna ligger hon antingen i soffan, där hon har perfekt utsikt över sängen, och vakar över sin matte eller så busar hon med sin kompis Gaston. Gaston är en herre som Ilona verkligen trivs ihop med, en önskan inför framtiden är att hon ska få fortsätta bo, gosa och leka med honom.

BAKGRUND
Ilona kommer från ett stall tillsammans med sex andra katter.

Passoa
Faddrar:
   Mjau Hanna Källström
Mjau Allan & Ulla Östlund
   Mjau Marianne Tyvander
Mjau Catarina Thun
Född 2011-07-07

OM PASSOA

Passoa är en fantastiskt söt liten katt med en smal liten nos och en smäcker kropp. Hon ligger gärna nära dig och spinner. Klappa henne försiktigt, så får du henne att älska dig. Hon är väldigt nyfiken och även om hon blir skraj ibland kommer hon snabbt tillbaka till en. Hon är modig som Jeanne D’arc, strategisk som Sun Tzu, atletisk som Bruce Lee. Ska något undersökas så ska det göras med elegant försiktighet. Hon älskar att leka med små saker som klädnypor, påsklämmor och leksaksmös.

Passoa har gått ifrån att vara rätt skeptisk till oss människor till att nu på eget initiativ komma fram och gosa. Jourfamiljen intygar att Passoa egentligen är en riktig myskisse, bara man har lite tålamod.

Här finns en film med Passoa!

Här finns en till film med Passoa!


Passoa söker en trygg och busig kompis att få dela tillvaron med.

BAKGRUND
Passoa kom in i föreningen med mamma Amarula och syskonen Sambuca, Baileys och Midori.

Chamomile
Faddrar:
   Mjau Susanna Eriksson
Mjau Hittekatten Lennart
   Mjau Marianne Tyvander
Född 2008-01-01

OM CHAMOMILE

Chamomile, eller Milli, är en liten känslig kattjej som behöver ett lugnt och tryggt hem där hon kan känna sig älskad. När hon först kom till jourhemmet tog det lite tid innan hon litade på människorna. Även om hon fortfarande är försiktig med andra personer gör hon stora framsteg varje dag. När Milli väl litar på dig kommer hon bli din bästa kompis!

Hon gillar inte att vara ensam och älskar att gosa och kurrar högt nästan hela tiden när man pratar med henne eller kliar henne eller när hon känner sig gossig. Hon älskar att leka med kapsyler från flaskor och att dela sängen med sin kattkompis Java.

BAKGRUND
Chamomile hittades tillsammans med sina två ungar, Chervil och Cumin, under en altan.

Tiffy

Tingad


Fadder:
   Mjau Britt-Marie Samuelsson
Född 2008-01-01

OM TIFFY

Tiffy är en social och trevlig honkatt.

BAKGRUND

Tiffy kommer från ett hem som inte kunde ha henne kvar längre.

Föregående | 1 | 2 |Annonsören skänker en del av försäljningssumman till Föreningen Samvetet om köparen använder denna länk.
E-post Telefon (vardag 13-15) Org.nr. Plusgiro Swish
info@samvetet.com 018-300 313 802417 - 4925 21 06 13 - 6 1232721694