Föreningen Samvetet
Föreningen Samvetet
- hjälper hemlösa katter
till ett bättre liv

Pg 21 06 13-6
Swish 1232721694Vi sponsrar Samvetet
kontinuerligt

Vill du bli fadder till en av våra katter? Läs mer under Hjäp oss| 1 | 2 | 3 | Nästa

Belladonna
Fadder:
   Mjau Ninna Lundin
Född 2015-01-01

OM BELLADONNA

Belladonna är en vacker honkatt som är snäll men lite osäker till en början. Hon vill komma till ett hem där hon får känna att hon är välkommen och får ordentlig trygghet. Eftersom hon är infångad från en kattkoloni vill hon ha en kattkompis som inte är för påflugen. Hon vill vara innekatt.

Belladonna ska kastreras plus att alla kattungar i rummet måste flytta innan hon kan flytta. Hon går att tinga.

BAKGRUND

Belladonna är upphittad tillsammans med flera katter i Tierps kyrkby

Stjärnfall
Fadder:
   Mjau Ninna Lundin
Född 2019-02-01

OM STJÄRNFALL

Lilla söte Stjärnfall är en nyfiken, lekfull men lite försiktig hankatt. Han kan vara lite misstänksam mot nya människor men med lite lek och mutor i form av godsaker kan han inte låta bli att närma sig. Stjärnfall vill vara innekatt, åtminstone tills han är helt trygg med människor, och ha en kattkompis som han kan leka med.

BAKGRUND

Stjärnfall är upphittad tillsammans med mamma Morgonstjärna utanför Långhundra.

Gustav
Fadder:
   Mjau Linnéa Fröberg Idling
Född 2016-01-01

OM GUSTAV

Vackre Gustav är en mysig kille som älskar att gosa. Han tar alla chanser han får att krypa upp i knät eller klättra upp på dig om du hukar dig ner. Men se upp, slutar du gosa innan Gustav tycker att ni är klara så kan han bli sur och nafsa eller slå till med tassen. Han bör därmed inte bo med barn, tonåringar är okej. Helst ska nog Gustav bo med någon som är hemma mycket och kan lägga mycket fokus på honom så att han får känna att han är hemmets medelpunkt. Gustav behöver hjälp med pälsvård i nya hemmet.

BAKGRUND

Gustav är upphittad i Sigtuna

Lasse-Maia
Faddrar:
   Mjau Cornelia Lundell
Mjau Catharina Thun
Född 2018-05-01

OM LASSE-MAIA

Lasse-Maia visade sig vara en hankatt och fick byta namn från Maia till Lasse-Maia. Han är den fräsigaste av syskonen och visar bestämt att han inte är tillfreds med att vi människor kommer för nära. Han behöver ett hem där man är van med försiktiga katter. Lasse-Maia vill vara innekatt och ha en snäll, trygg kattkompis.

BAKGRUND

Lasse-Maia är född utomhus men har bott i ett hem tillsammans med syskonen Fräsarn och Pyssel och deras mamma.

Fräsarn
Faddrar:
   Mjau Britt-Marie Karlsson
Mjau Ulf Holm
   Mjau Catarina Thun
Född 2018-05-01

OM FRÄSARN

Söta killen Fräsarn är, trots namnet, den av syskonen som fräser minst. Han är försiktig men samtidigt väldigt nyfiken och vill gärna se vad som händer runt omkring. Han behöver få mycket kärlek för att bli trygg bland människor. Fräsarn vill vara innekatt och ha en snäll kattkompis.

BAKGRUND

Fräsarn är född utomhus men har bott i ett hem tillsammans med syskonen Pyssel och Lasse-Maia och deras mamma.

Pyssel
Faddrar:
   Mjau Familjen Fredelius
Mjau TILL MINNE AV SVEA
   Mjau Ing-Mari Dolhk
Född 2018-05-01

OM PYSSEL

Pyssel är en försiktig kille som gärna håller sig på avstånd och tycker att det är säkrast att gömma sig i t.ex. ett klösträd. Han har inte riktigt förstått varför vi människor ska envisas med att försöka klappa honom men med tid och kärlek kommer han nog förstå att det är rätt så mysigt. Pyssel vill vara innekatt och ha en snäll kattkompis.

BAKGRUND

Pyssel är född utomhus men har bott i ett hem tillsammans med syskonen Fräsarn och Lasse-Maia och deras mamma.

Blacky
Vill du bli fadder till Blacky?
Läs mer under Hjälp oss.
Född 2016-01-01

OM BLACKY

Blacky är en kille som är lite på sin vakt till en början men sitter man ner och pratar lugnt med honom kommer han fram och kryper gärna upp i knät och vill bli klappad. Han gosar då väldigt mycket och gärna och dreglar ner allt och alla. Han vill bo i ett lugnt hem utan små barn då han inte tycker om plötsliga ljud eller rörelser. Då går han och gömmer sig. Blacky vill vara innekatt. Han behöver hjälp med pälsvård i nya hemmet.

BAKGRUND

Blacky är upphittad i Uppsala

Tage
Faddrar:
   Mjau Katten Isa
Mjau Familjen Fredelius
Född 2016-01-01

OM TAGE

Tage är en hankatt som är lite försiktig i sin kontakt med människor men han går att klappa om man tar det lugnt och han får lite tid på sig. Tage vill vara innekatt och ha minst en kompis.

BAKGRUND

Tage är upphittad utanför Wik tillsammans med flera andra katter

Gunnel
Faddrar:
   Mjau Catarina Thun
Mjau PER & PIA ERMANBRIKS
   Mjau Marie Jansson
Född 2018-01-01

OM GUNNEL

Gunnel är en försiktig men otroligt söt honkatt. Hon håller sig lite för sig själv men är väldigt nyfiken på vad som händer runt omkring. Hon behöver lite tid för att känna sig bekväm runt människor men ge henne ditt hjärta och du får hennes. Gunnel vill vara innekatt och ha minst en kompis.

BAKGRUND

Gunnel är upphittad utanför Wik tillsammans med flera andra katter

Herr Bodil
Faddrar:
   Mjau Tine Karlsson
Mjau Lena Gustafsson
   Mjau Johan Arthursson
Född 2018-01-01

OM HERR BODIL

Herr Bodil är en hankatt, trots att vi var helt övertygade om att det var en honkatt, därav namnet. Han är försiktig men samtidigt väldigt lugn i sitt sätt. Han älskar att ligga i ett hus i klösträdet och där känner han sig trygg. Herr Bodil vill vara innekatt och ha minst en kompis.

BAKGRUND

Herr Bodil är upphittad utanför Wik tillsammans med flera andra katter

| 1 | 2 | 3 | NästaAnnonsören skänker en del av försäljningssumman till Föreningen Samvetet om köparen använder denna länk.
E-post Org.nr. Plusgiro Swish
info@samvetet.com 802417 - 4925 21 06 13 - 6 1232721694