Föreningen Samvetet
Föreningen Samvetet
- hjälper hemlösa katter
till ett bättre liv

Pg 21 06 13-6
Swish 1232721694Vi sponsrar Samvetet
kontinuerligt

Vill du bli fadder till en av våra katter? Läs mer under Hjäp oss| 1 | 2 | 3 | Nästa

Uffe
Fadder:
   Mjau Susanne Karlsson
Född 2012-01-01

OM UFFE

Uffe är en röd hankatt som är social och trevlig. Han är snäll, lugn, gosig och tycker om att få ligga i knäet en stund.

BAKGRUND

Uffe är upphittad i Jumkil.

Rauta-Snoddas
Faddrar:
   Mjau Hittekatten Lennart
Mjau Marianne Tyvander
   Mjau Mathilda Strand
Mjau Inger Ahlund
   Mjau Christina Allard
Mjau Lars Tegelberg & Margareta Karlström
Född 2016-05-01

OM RAUTA-SNODDAS

Rauta-Snoddas är en hankatt. Han är social, energisk och väldigt kelig. Vill gärna sitta i famnen och vara riktigt nära intill. Kan ibland dela ut små s k "kärleksbett". Rauta-Snoddas behöver mycket aktivitet och stimulans och vill kunna få gå ut under trygga former i sitt blivande hem.

BAKGRUND

Rauta-Snoddas kom till oss för omplacering då han inte verkade trivas med den andra katten som han bodde med där hemma.

Gräddnos
Faddrar:
   Mjau Ann-Britt Vikström
Mjau Susanne Lindén
   Mjau Linnea Fröberg
Mjau Christian Plogfors
Född 2015-01-01

OM GRÄDDNOS

Gräddnos är en sköldpaddsfärgad honkatt. Hon är lugn och snäll och lätt att ha att göra med.

BAKGRUND

Gräddnos är upphittad i Uppsala.

Stickis
Faddrar:
   Mjau Christina Lundin
Mjau Frida Karlsson
   Mjau Henrik Sundberg
Född 2014-10-01

OM STICKIS

Stickis är en svart honkatt med vita stickelhår. Hon är social, gosig och trevlig och vill gärna vara med. Gillar att ligga i en stol eller på ett bord och "bara kolla läget". Men hon kan också ha lite humör och säga ifrån om hon inte vill.

BAKGRUND

Stickis kom till oss efter att hon hade bosatt sig på en altan och inte ville gå därifrån.

Jurian
Faddrar:
   Mjau Vesa Eloranta
Mjau Karin Landgren
   Mjau Kenneth Nilsson
Mjau Sara & Oskar L
Född 0000-00-00

OM JURIAN

Jurian är en hankatt. Bruntigré med vitt. Han är stor, snäll och gosig. Han vill ha mycket sällskap av oss människor, och vill få mycket närhet och gos. Han kan ibland utdela s k "kärleksbett" om han inte får tillräckligt med uppmärksamhet och kärlek.

Jurian har illa åtgångna öron som en följd av förfrysning, öronskabb och infektion under de år då han levt ute som hemlös (han är nu behandlad).

Jurian ska inte vara utekatt i sitt kommande hem, då han har farit ordentligt illa av livet ute och nu njuter hejdlöst av att ha fått komma in igen.

För Jurian är mat, gos, närhet och varma, mjuka sovplatser (där han kan ligga utsträckt och mysa) det han vill ha just nu.

Jurian söker ett hem där han kan få mycket uppmärksamhet, omtanke och närhet.

BAKGRUND

Jurian har levt som hemlös under många år.

Cajsa
Faddrar:
   Mjau Inger Ahlund
Mjau Eva Fredlund
Född 2015-01-01

OM CAJSA

Cajsa är en sköldpaddsfärgad honkatt.

BAKGRUND

Hon är upphittad i Öregrund där hon letade efter mat i soporna. Hennes ägare eftersöktes utan resultat. Hon började bli rund om magen och man misstänkte att hon var dräktig så hon fick komma till oss på katthemmet. Där visade det sig att den runda magen bara berodde på mat.

Minus
Faddrar:
   Mjau Evelina Skagerlind
Mjau Susanne Olsson
   Mjau Ragnhild Larner
Född 2017-01-01

OM MINUS

Minus är en liten vacker svart honkatt. Hon är fortfarande blyg, men har gjort stora framsteg sedan hon kom till oss. Minus är mycket kattsocial, nyfiken och verkar sugen på att leka med oss två-benta, men än så länge leker hon mest med sina kattkompisar. Minus söker ett kattvant hem där hon kan få den tid hon behöver för att "landa" och bli trygg. Minus vill gärna ha en eller flera kattkompisar i sitt blivande hem.

BAKGRUND

Minus kommer från ett hem som hade för många katter.

Patricia
Faddrar:
   Mjau Marie Öhman & Mikael Öhgren
Mjau Gunilla Åhlén
   Mjau Till minne av Svea
Mjau Eva Fredlund
   Mjau Eva Viberg
Född 2016-02-01

OM PATRICIA

Patricia är en grå-vit honkatt. Hon är än så länge försiktig men låter sig klappas t ex när hon äter. Hon söker ett lugnt och kattvant för-alltid-hem, utan små barn, där man med tid, tålamod och träning kan hjälpa henne att bli en trygg katt igen. På katthemmet bor hon tillsammans med Saga som hon är väldigt fäst vid.

BAKGRUND

Patricia hittades i Älglösa.

Saga
Faddrar:
   Mjau Lagge & Eva
Mjau Eva Sandhammar
   Mjau Johan Arthursson
Mjau Ing-Mari Dohlk
   Mjau Jorijntje Henderiks
Född 2015-05-01

OM SAGA

Saga är en bruntigré och vit honkatt. Hon är en självständig och försiktig tjej, som samtidigt är påhittig och nyfiken. Hon gillar att ha sällskap och följer dig nyfiket med blicken när du är i närheten. Hon älskar att bli kliad försiktigt i nacken. Då spinner hon högt. Saga har gjort stora framsteg sedan hon togs in i föreningen och njuter allt mer av att umgås med oss tvåbenta. På katthemmet bor hon tillsammans med Patricia och de båda tjejerna har blivit väldigt fästa vid varandra.

BAKGRUND
Saga är upphittad på en ödegård där flera katter hade sökt skydd. Hon fick bo i ett jourhem i närheten, men petade upp hakarna på ett fönster och smet ut igen. På så sätt kom hon att tillbringa ytterligare en tid ute. När hon återigen fångades in hade hon blivit mamma till Svante (som nu har fått ett eget för-alltid-hem tillsammans med Frankie Boy). Saga är en vacker liten överlevare.

Albin
Faddrar:
   Mjau Peter & Ulrika Lindgren
Mjau Gunilla Lund
   Mjau Monika & Jimpa
Mjau Dan Pettersson
   Mjau Eva Viberg
Född 2010-01-01

OM ALBIN

Albin är en röd hankatt med vitt.

Albins tidigare jourhem berättar: ”Albin har verkligen gjort en resa. När han kom till mig var han en matt och tufsig kille. Nu är hans päls glansig och fin och han har liksom en fridfullhet över sig. Han vill fortfarande helst ha människor på en armlängds avstånd, men låter sig gärna mutas med godsaker. Bäst av allt är tonfisk. Albin ägnar gärna sina dagar åt att sova (ordentligt inbäddad!) eller spejar i något fönster. Då och då jamar han en liten sång, äter kattgräs, leker med Strumpan eller med någon leksak. När jag tittar på Albin ser jag en katt som äntligen får vila efter ett hårt liv ute. Allt är numera alltid på hans egna villkor, men han kräver aldrig mer än lugn och ro”.

BAKGRUND

Albin kom till katthemmet efter att ha gått hemlös i Gottsunda i flera års tid.

| 1 | 2 | 3 | NästaAnnonsören skänker en del av försäljningssumman till Föreningen Samvetet om köparen använder denna länk.
E-post Telefon (vardag 13-15) Org.nr. Plusgiro Swish
info@samvetet.com 018-300 313 802417 - 4925 21 06 13 - 6 1232721694