Föreningen Samvetet
Föreningen Samvetet
- hjälper hemlösa katter
till ett bättre liv

Pg 21 06 13-6
Swish 1232721694Vi sponsrar Samvetet
kontinuerligt

Vill du bli fadder till en av våra katter? Läs mer under Hjäp ossFöregående | 1 | 2 | 3 | Nästa

Cassiopeia
Faddrar:
   Mjau Emma & Gustav
Mjau Susanne Lindén
   Mjau Celina Jakobsson
Mjau Familjen Sandell
   Mjau Ulla Nygren
Mjau Eva Wiberg
   Mjau Ida Olsen Norgren
Mjau Mizzie & Totte
Född 2018-01-01

OM CASSIOPEIA

Cassiopeia är en försiktig tjej som gärna ligger lite för sig själv. Hon är osäker på om människor verkligen vill klappa på henne eller om de kanske vill något annat. För säkerhets skull fräser hon lite men så mycket mer blir det inte. Hon vill komma till ett lugnt hem utan småbarn. Cassiopeia vill vara innekatt och ha en kompis i sitt nya hem.

BAKGRUND

Cassiopeia är upphittad i en lada i Simonsbo tillsammans med 6 andra katter. De har haft en ägare men när denne dog övergavs katterna och de gömde sig i ladan.

Zimba
Faddrar:
   Mjau Rasmus Tågerud
Mjau Ann-Charlotte Rosén
   Mjau Allan och Ulla Östlund
Mjau Hanna Svartson
Född 2018-06-30

OM ZIMBA

Zimba är en svart honkattmed vit haka. Hon leker gärna men håller lite avstånd till oss människor. Hon behöver ett lugnt, tryggt hem där hon får utvecklas i sin egen takt.
Zimba behöver en lekfull kompis i sitt nya hem. Hon vill vara innekatt.

BAKGRUND

Zimba är upphittad tillsammans med sin mamma och 4 syskon på en bondgård utanför Uppsala. Hon var utadopterad tillsammans med Sotiss men kom tillbaka då de två inte trivdes med varandra.

Mijo
Faddrar:
   Mjau Lena Sahlström
Mjau Annelie Hansdotter
   Mjau Kristina & Lasse Lundquist och Gunilla & Ola Åström
Mjau LAGGE & EVA
Född 2010-11-20

OM MIJO

Mijo är en stor och mysig hankatt. Han trivs bra som ensamkatt då han mest varit det men kan fungera med andra, snälla, lugna katter. Han älskar människor och vill gärna gosa, så en människa som är hemma mycket är vad han söker. Mijo kräver daglig hjälp med pälsvård eftersom han lätt får tovor annars. Han kan vara innekatt med möjlighet att gå ut på större inhängnad balkong/uteplats, men vill helst vara utekatt långt ut på landet utan trafikerade vägar.

BAKGRUND

Mijo kom till oss för omplacering.

Cindy
Faddrar:
   Mjau Eva Wiberg
Mjau Johan Arthursson
   Mjau Therese & Markus Enarsson
Mjau Dan Pettersson
   Mjau Katarina Ottosson
Född 2009-06-12

OM CINDY

Cindy är en sköldpaddstigrerad honkatt som är mycket social och hundvan men gillar inte andra katter. Hon är en lite bestämd dam, som vet hur hon vill ha det. Hon tycker mycket om att ligga i knäet och bli klappad och kan då vara jättegosig. Hon vill bo hos någon som är hemma väldigt mycket då hon tycker att det är jättetråkig att vara ensam hemma.
Cindy har lite problem med urinvägar/njurar och behöver äta njurfoder

BAKGRUND

Cindy är en omplacering. Hon var utadopterad ett tag men kom tillbaka till föreningen då det inte riktigt fungerade för ägaren med henne

Milo

Tingad


Vill du bli fadder till Milo?
Läs mer under Hjälp oss.
Född 2018-08-13

OM MILO

Milo är en vacker och kelig kille som mer än gärna håller sig i närheten av människan. Han vill bli klappad och gosad med tills han själv tycker att det räcker. Ibland vet han inte riktigt själv hur han ska kunna gosa tillräckligt mycket, tillräckligt snabbt och buffar och klättrar nästan över en för att komma riktigt nära. Milo vill vara innekatt.

BAKGRUND

Milo är en omplacering

Arvid

Tingad


Faddrar:
   Mjau Ann-Marie och Karl Löfgren
Mjau MAHA JETENGINES AB/ TONY HARTMAN
   Mjau Dan Pettersson
Mjau Jorijntje Henderiks
Född 2017-09-15

OM ARVID

Arvid är en kelig hankatt som gärna gosar hela dagarna med lite uppehåll för lek. Tunnlar är en stor favorit. Han vill flytta tillsammans med Tyra. De har varit utekatter i hela sina liv och måste få fortsätta med det.

BAKGRUND

Arvid är en omplacering tillsammans med Tyra, Ebbe och Ragnar.

Tyra

Tingad


Faddrar:
   Mjau Jorijntje Henderiks
Mjau Dan Pettersson
   Mjau Viola Lundbäck
Mjau Gunilla Hultén
   Mjau Susanne Lindén
Född 2017-09-15

OM TYRA

Tyra är en kelig honkatt som kan ta ett litet kärleksbett om hon inte får tillräckligt med gos. Hon älskar att leka och tunnlar är en stor favorit. Hon vill flytta tillsammans med Arvid. De har varit utekatter i hela sina liv och måste få fortsätta med det.

BAKGRUND

Tyra är en omplacering tillsammans med Arvid, Ebbe och Ragnar.

Katitzi

Tingad


Faddrar:
   Mjau Rex & Bixa
Mjau Görel Eriksson
   Mjau Daniel och Carolina Edwartz
Mjau Eva Fredlund
   Mjau Laila Andersson
Mjau Maud Trolle
Född 2016-07-05

OM KATITZI

Katitzi är, liksom systern Maritza, en trevlig honkatt som busar, gosar och myser beroende på vilket hon för tillfället är mest sugen på. Katitzi är van att vara utekatt och vill gärna fortsätta vara det men kan även fungera som innekatt i lite större lägenhet/radhus/villa där hon får möjlighet att gå ut på inhägnad balkong eller uteplats. Hon vill flytta tillsammans med syrran Maritza då de är väldigt fästa vid varandra.

BAKGRUND

Katitzi och Maritza är omplaceringar.

Maritza

Tingad


Faddrar:
   Mjau Marianne Tyvander
Mjau Rex & Bixa
   Mjau Maud Trolle
Mjau Eva Tallborg
   Mjau Eva Fredlund
Mjau Hans-Erik Söderlund & Ella Söderlund Johansson
   Mjau Laila Andersson
Född 2016-07-05

OM MARITZA

Maritza är en trevlig honkatt som är väldigt fäst vid sin syster Katitzi. Hon busar, gosar och myser gärna beroende på vilket hon för tillfället är mest sugen på. Maritza är van att vara utekatt och vill gärna fortsätta vara det men kan även fungera som innekatt i lite större lägenhet/radhus/villa där hon får möjlighet att gå ut på inhägnad balkong eller uteplats. Hon vill flytta tillsammans med syrran Katitzi.

BAKGRUND

Maritza och Katitzi är omplaceringar.

Minou

Tingad


Faddrar:
   Mjau Laila Andersson
Mjau Ulf Andersson
   Mjau Jorijntje Henderiks
Mjau Ann-Britt Vikström
Född 2015-01-01

OM MINOU

Minou är en fin honkatt som gärna är nära. En gosstund är ingenting hon säger nej till. Det här med att vara instängd i ett rum är inget för henne. Hon vill kunna gå runt och kika hur det ser ut överallt i alla andra rum också. Minou vill vara innekatt och behöver en människa som är hemma mycket och vill umgås med henne. En kattkompis kan fungera men är inget krav. Det är människan som är det viktiga.

BAKGRUND

Minou är en hittekatt. Hon var utadopterad ett tag men kom tillbaka då Minou inte trivdes med att matte jobbade hela dagarna.

Föregående | 1 | 2 | 3 | NästaAnnonsören skänker en del av försäljningssumman till Föreningen Samvetet om köparen använder denna länk.
E-post Org.nr. Plusgiro Swish
info@samvetet.com 802417 - 4925 21 06 13 - 6 1232721694