Föreningen Samvetet
Föreningen Samvetet
- hjälper hemlösa katter
till ett bättre liv

Pg 21 06 13-6
Swish 1232721694Vi sponsrar Samvetet
kontinuerligt

Vill du bli fadder till en av våra katter? Läs mer under Hjäp ossFöregående | 1 | 2 | 3 | Nästa

Barbro
Faddrar:
   Mjau Ann-Charlotte Rosén
Mjau Ann-Britt Vikström
   Mjau Inger Broberg
Född 2018-01-01

OM BARBRO

Fräsiga Barbro är en honkatt som har en personlighet som många skulle bli avundsjuk på. Hon vet precis vad hon vill och inte vill. Barbro är den som tagit hand om alla kattungar som bott i samma rum och har gjort det på ett alldeles utmärkt sätt. Hon behöver tid för att känna sig helt bekväm med oss människor. Barbro vill vara innekatt och ha minst en kompis.

BAKGRUND

Barbro är upphittad utanför Wik tillsammans med flera andra katter

Lilian
Vill du bli fadder till Lilian?
Läs mer under Hjälp oss.
Född 2017-06-01

OM LILIAN

Lilian är en lite försiktig tjej som inte riktigt vet om hon ska tycka att vi människor är bra att ha eller inte. Hon vänjer sig mer och mer och behöver ett lugnt hem där hon får tid på sig att vänja sig vid just ”sina” människor. Hon vill vara innekatt och ha en lugn och trygg kompis som inte är för påflugen.

BAKGRUND

Lilian är upphittad tillsammans med sina 3 ungar utanför Uppsala

Rakel
Faddrar:
   Mjau Kenneth Nilsson
Mjau Barbara Rosborg
Född 2018-01-01

OM RAKEL

Rakel är en social, snäll och nyfiken honkatt som uppskattar klappar men trivs bäst på lite distans och är ingen knäkatt. Hon är ett riktigt matvrak och håller man inte koll på smörgåsen eller annan mat så är Rakel där och tar för sig. Hon fungerar bra med små barn. Hon har varit en utmärkt mamma till sina 6 ungar men börjar ledsna lite smått på dem. Rakel vill vara innekatt och ha en kattkompis.

BAKGRUND

Rakel är upphittad utanför Alunda. Det visade sig att hon var dräktig och hon födde 6 ungar efter att hon kommit in.

Siria
Faddrar:
   Mjau Kristina Frändén
Mjau Hannes Lundin
   Mjau Eva Wiberg
Mjau Johan Arthursson
   Mjau Skrållan
Mjau Siria
Född 2015-05-28

OM SIRIA

Siria är en klok och härlig tjej. Hon kelar gärna, men bara när hon själv vill. Det där med små barn är inget för henne utan hon vill att det ska vara lugnt omkring henne och att människorna ska förstå att det är hon som väljer när hon vill bli klappad. Siria verkar inte bry sig om andra katter speciellt mycket. Hon kan bo som ensamkatt med människosällskap eller med en snäll kattkompis som inte är för påflugen.

BAKGRUND

Siria är en omplacering

Devil
Faddrar:
   Mjau Pontus Lindquist
Mjau Emelie Vennberg
   Mjau Eva Sandhammar
Mjau Lena Roman
   Mjau Marianne Tyvander
Mjau Susanne Winberg
   Mjau Karl Söderström
Mjau Maria Siewertz
Född 2017-07-01

OM DEVIL

Devil är en tuff tjej som vet precis vad hon vill. Hon kan ligga bredvid i soffan och tillåta att bli klappad men hon kan lika gärna säga ifrån om det kommer en hand i närheten av henne. Hon behöver en kattvan ägare och ska inte bo med barn, tonåringar är okej. Devil vill vara innekatt och ha en kompis.

BAKGRUND

Devil är en omplacering

Vallmo
Faddrar:
   Mjau Katarina Andreasen
Mjau Ann-Britt Vikström
   Mjau Josefin Emanuelsson
Mjau Eva och Alexander Åberg
   Mjau Lena Österberg
Mjau Marianne Tyvander
   Mjau Celina Jakobsson
Född 2018-01-01

OM VALLMO

Vallmo är en vacker, svart honkatt. Hennes ögon är förtrollande. När hon tittar på en smälter hjärtat och det är svårt att förstå hur en så fin tjej kan ha bott på en soptipp. Hon är fortfarande lite försiktig men får hon bara kärlek och tålamod kommer hon bli den fina, vackra, härliga Vallmo vi ser i henne. Vallmo vill vara innekatt och ha minst en kattkompis.

BAKGRUND

Vallmo är upphittad på Hovgårdens Återvinningscentral

Tigertass
Faddrar:
   Mjau Karl Söderström
Mjau Maria Siewertz
   Mjau Jenny Jarnhamn
Född 2017-01-01

OM TIGERTASS

Tigertass är en försiktig honkatt som är upphittad på en soptipp. Andra katter är hennes trygghet och vi tvåbeningar är ännu någonting hon inte riktigt förstått sig på. Med tiden kommer hon dock bli mer och mer trygg och om man ger henne en chans är det med största sannolikhet en riktigt fin och go´ tjej man får. Tigertass vill vara innekatt och ha minst en kattkompis som inte är för påflugen.

BAKGRUND

Tigertass är upphittad på Hovgårdens Återvinningscentral

Salix
Faddrar:
   Mjau Gunilla Lund
Mjau Susanne Olsson
   Mjau Britt-Marie Vendin
Mjau Dan Pettersson
   Mjau Jenny Jarnhamn
Mjau Annika Lundwall
Född 2018-01-01

OM SALIX

Salix är en honkatt som vet vad hon tycker och vad hon vill. Försöker man sig på något som hon inte gillar så säger hon ifrån och det på skarpen. Därmed passar hon inte i en barnfamilj. Eftersom hon bott på en soptipp är hon inte van med människokontakt ännu utan behöver någon som är van med försiktiga katter och som kan hjälpa henne att bli en trygg huskatt. Salix vill vara innekatt och flytta tillsammans med Tibast.

BAKGRUND

Salix är upphittad på Hovgårdens Återvinningscentral

Tibast
Faddrar:
   Mjau Rolf och Anja Gustavsson
Mjau Eva Viberg
   Mjau Susanne Winberg
Mjau Dan Pettersson
   Mjau Jan-Åke Karlsson
Född 2017-01-01

OM TIBAST

Tibast är en stadig kille som ännu är av det försiktigare slaget. Han har bott på en soptipp tillsammans med flera andra katter men kontakten med människor har uteblivit av naturliga skäl. Han syns nu mer och mer framme i rummet på katthemmet och blir tryggare och tryggare. Med rätt hem och kärlek så kommer han också förstå att vi människor inte är så dumma att ha. Tibast vill vara innekatt och flytta tillsammans med Salix.

BAKGRUND

Tibast är upphittad på Hovgårdens Återvinningscentral

Majviva
Faddrar:
   Mjau Lillemor Edin
Mjau Ann-Britt Vikström
   Mjau Birgitta Jansson
Mjau Ulf Andersson
Född 2018-01-01

OM MAJVIVA

Majviva är en liten och försiktig sköldpaddsfärgad honkatt som levt på en soptipp. Hon älskar att ligga högt uppe i klösträdet och titta ut genom fönstret. Däremot har hon ännu inte börjat lita helt på oss människor så hon behöver komma till ett kärleksfullt hem där hon får chansen att bli trygg. Majviva vill vara innekatt och ha minst en kattkompis.

BAKGRUND

Majviva är upphittad på Hovgårdens Återvinningscentral.

Föregående | 1 | 2 | 3 | NästaAnnonsören skänker en del av försäljningssumman till Föreningen Samvetet om köparen använder denna länk.
E-post Org.nr. Plusgiro Swish
info@samvetet.com 802417 - 4925 21 06 13 - 6 1232721694