Föreningen Samvetet
Föreningen Samvetet
- hjälper hemlösa katter
till ett bättre liv

Pg 21 06 13-6
Swish 1232721694Vi sponsrar Samvetet
kontinuerligt

Vill du bli fadder till en av våra katter? Läs mer under Hjäp ossFöregående | 1 | 2 | 3 | 4 | Nästa

Maritza
Faddrar:
   Mjau Marianne Tyvander
Mjau Rex & Bixa
   Mjau Maud Trolle
Mjau Eva Tallborg
   Mjau Eva Fredlund
Mjau Hans-Erik Söderlund & Ella Söderlund Johansson
Född 2016-07-05

OM MARITZA

Maritza är en trevlig honkatt som är väldigt fäst vid sin syster Katitzi. Hon busar, gosar och myser gärna beroende på vilket hon för tillfället är mest sugen på. Maritza är van att vara utekatt och vill fortsätta vara det. Hon vill flytta tillsammans med syrran Katitzi.

BAKGRUND

Maritza och Katitzi är omplaceringar.

Vallmo
Vill du bli fadder till Vallmo?
Läs mer under Hjälp oss.
Född 2018-01-01

OM VALLMO

Vallmo är en vacker, svart honkatt. Hennes ögon är förtrollande. När hon tittar på en smälter hjärtat och det är svårt att förstå hur en så fin tjej kan ha bott på en soptipp. Hon är fortfarande lite försiktig men får hon bara kärlek och tålamod kommer hon bli den fina, vackra, härliga Vallmo vi ser i henne. Vallmo vill vara innekatt och ha minst en kattkompis.

BAKGRUND

Vallmo är upphittad på Hovgårdens Återvinningscentral

Minou
Faddrar:
   Mjau Laila Andersson
Mjau Ulf Andersson
   Mjau Jorijntje Henderiks
Mjau Ann-Britt Vikström
Född 2015-01-01

OM MINOU

Minou är en fin honkatt som gärna är nära. En gosstund är ingenting hon säger nej till. Det här med att vara instängd i ett rum är inget för henne. Hon vill kunna gå runt och kika hur det ser ut överallt i alla andra rum också. Minou vill vara innekatt och ha en kompis.

BAKGRUND

Minou är en hittekatt

Blåregn
Vill du bli fadder till Blåregn?
Läs mer under Hjälp oss.
Född 2018-01-01

OM BLÅREGN

Blåregn är en vacker silvergrå honkatt som får vem som helst som tittar på henne att smälta. Försiktig som hon är ligger hon helst lite gömd men även hon gör framsteg och vågar ibland vara framme även när vi människor går utanför hennes rum. Den som ger henne en chans kommer förmodligen få en katt som avgudar sin människa, antingen på håll eller i knät. Blåregn vill vara innekatt och ha minst en kattkompis.

BAKGRUND

Blåregn är upphittad på Hovgårdens Återvinningscentral

Tigertass
Vill du bli fadder till Tigertass?
Läs mer under Hjälp oss.
Född 2017-01-01

OM TIGERTASS

Tigertass är en försiktig honkatt som är upphittad på en soptipp. Andra katter är hennes trygghet och vi tvåbeningar är ännu någonting hon inte riktigt förstått sig på. Med tiden kommer hon dock bli mer och mer trygg och om man ger henne en chans är det med största sannolikhet en riktigt fin och go´ tjej man får. Tigertass vill vara innekatt och ha minst en kattkompis.

BAKGRUND

Tigertass är upphittad på Hovgårdens Återvinningscentral

Salix
Vill du bli fadder till Salix?
Läs mer under Hjälp oss.
Född 2018-01-01

OM SALIX

Salix är en honkatt som vet vad hon tycker och vad hon vill. Försöker man sig på något som hon inte gillar så säger hon ifrån och det på skarpen. Därmed passar hon inte i en barnfamilj. Eftersom hon bott på en soptipp är hon inte van med människokontakt ännu utan behöver någon som är van med försiktiga katter och som kan hjälpa henne att bli en trygg huskatt. Salix vill vara innekatt och ha minst en kattkompis.

BAKGRUND

Salix är upphittad på Hovgårdens Återvinningscentral

Tibast
Vill du bli fadder till Tibast?
Läs mer under Hjälp oss.
Född 2017-01-01

OM TIBAST

Tibast är en stadig kille som ännu är av det försiktigare slaget. Han har bott på en soptipp tillsammans med flera andra katter men kontakten med människor har uteblivit av naturliga skäl. Han syns nu mer och mer framme i rummet på katthemmet och blir tryggare och tryggare. Med rätt hem och kärlek så kommer han också förstå att vi människor inte är så dumma att ha. Tibast vill vara innekatt och ha minst en kattkompis.

BAKGRUND

Tibast är upphittad på Hovgårdens Återvinningscentral

Timotej
Vill du bli fadder till Timotej?
Läs mer under Hjälp oss.
Född 2018-01-01

OM TIMOTEJ

Timotej är en charmig och vindögd hankatt som är lite försiktig till sättet men ändå är nyfiken på omgivningen. Efter att ha bott på en soptipp utan människokontakt är det kanske inte så konstigt att han inte riktigt fått klar för sig vad vi människor är bra för. Han behöver massor av kärlek och minst en kattkompis i sitt nya hem. Timotej vill vara innekatt.

BAKGRUND

Timotej är upphittad på Hovgårdens Återvinningscentral

Majviva
Vill du bli fadder till Majviva?
Läs mer under Hjälp oss.
Född 2018-01-01

OM MAJVIVA

Majviva är en liten och försiktig sköldpaddsfärgad honkatt som levt på en soptipp. Hon älskar att ligga högt uppe i klösträdet och titta ut genom fönstret. Däremot har hon ännu inte börjat lita helt på oss människor så hon behöver komma till ett kärleksfullt hem där hon får chansen att bli trygg. Majviva vill vara innekatt och ha minst en kattkompis.

BAKGRUND

Majviva är upphittad på Hovgårdens Återvinningscentral.

Kissemiss
Faddrar:
   Mjau Ninna Lundin
Mjau Eva och Alexander Åberg
   Mjau Ing-Marie Dolkh
Mjau LEIF SVAN & EVA NORDGREN
   Mjau Marie Jansson
Född 2010-01-01

OM KISSEMISS

Kissemiss är en honkatt som gärna är nära, när hon själv vill. Kel och gos behöver stå på programmet varje dag. För henne är närhet till en människa viktigt, andra katter däremot gillar hon inte alls. Kissemiss vill vara innekatt, åtminstone till en början.

BAKGRUND

Kissemiss är en omplacering

Föregående | 1 | 2 | 3 | 4 | NästaAnnonsören skänker en del av försäljningssumman till Föreningen Samvetet om köparen använder denna länk.
E-post Org.nr. Plusgiro Swish
info@samvetet.com 802417 - 4925 21 06 13 - 6 1232721694