Föreningen Samvetet
Föreningen Samvetet
- hjälper hemlösa katter
till ett bättre liv

Pg 21 06 13-6
Swish 1232721694Vi sponsrar Samvetet
kontinuerligt

Vill du bli fadder till en av våra katter? Läs mer under Hjäp ossFöregående | 1 | 2 | 3 |

Lundis

Tingad


Faddrar:
   Mjau Maud Trolle
Mjau Kristina & Lasse Lundquist och Gunilla & Ola Åström
   Mjau Ulf Andersson
Född 2016-01-01

OM LUNDIS

Lundis är en nyfiken hankatt som är intresserad av vad som händer runt omkring. När kommer fram till en och kråmar sig och gör sig till för att man ska klappa på exakt rätt ställe. Han behöver ett lugnt, stabilt hem där inte människokonstellationen förändras. Det ska vara samma peron/personer hela tiden, gärna någon som är hemma mycket, både dagar och kvällar. Förändringar är inget om Lundis klarar så bra. Då blir han osäker och protesterar.
Lundis vill vara innekatt.

BAKGRUND

Lundis är upphittad i Lunda, Alunda

Kashmir

Tingad


Vill du bli fadder till Kashmir?
Läs mer under Hjälp oss.
Född 2011-07-12

OM KASHMIR

Kashmir är en vacker honkatt som gärna blir klappad och är med där saker händer. Hon är mer framåt än brodern Denim och tycker att nya människor är rätt intressanta. Kashmir vill vara innekatt och flytta tillsammans med brodern Denim.

BAKGRUND

Kashmir och Denim kom som endast 9 dagar gamla till föreningen med mamma och ytterligare två syskon. De har varit utadopterade men kom tillbaka till föreningen pga ändrade livsförhållanden i familjen.

Denim

Tingad


Vill du bli fadder till Denim?
Läs mer under Hjälp oss.
Född 2011-07-12

OM DENIM

Denim är en ståtlig hankatt som till en början kan hålla sig lite på en kant men som, när han lärt känna dig mer, inte vill vara sämre än syrran så han kommer och vill bli klappad. Denim vill vara innekatt och flytta tillsammans med systern Kashmir.

BAKGRUND

Denim och Kashmir kom som endast 9 dagar gamla till föreningen med mamma och ytterligare två syskon. De har varit utadopterade men kom tillbaka till föreningen pga ändrade livsförhållanden i familjen.

Föregående | 1 | 2 | 3 |Annonsören skänker en del av försäljningssumman till Föreningen Samvetet om köparen använder denna länk.
E-post Org.nr. Plusgiro Swish
info@samvetet.com 802417 - 4925 21 06 13 - 6 1232721694