Föreningen Samvetet
Föreningen Samvetet
- hjälper hemlösa katter
till ett bättre liv

Pg 21 06 13-6
Swish 1232721694Vi sponsrar Samvetet
kontinuerligt

Vill du bli fadder till en av våra katter? Läs mer under Hjäp ossFöregående | 1 | 2 | 3 |

Lucey

Ej adoptionsklar


Faddrar:
   Mjau Görel Eriksson
Mjau Katten Isa
Född 2017-01-01

OM LUCEY

Lucey är en genomsnäll, cool och charmig honkatt som det näst intill är omöjligt att inte falla pladask för. Hon vill vara med och tittar på vad man gör (framför allt i köket) och sitter gärna precis vid fötterna. Hon tar för givet att man inte trampar på henne. Hon ligger gärna bredvid en i soffan men bara så att hon precis nuddar en med en tass eller svansen. Det händer att hon vill ligga på rygg i famnen och bli kliad under hakan och pussad på kinden. Hon kan titta en i ögonen länge och kärleksfullt och ha många olika ljud för sig när hon vill prata. Hon kan vara lite försiktig när hon möter nya människor men tar man det lugnt så blir hon trygg igen. Hon har varit en underbara mamma till sina ungar men börjar ledsna lite på deras framfart. Lucey vill vara utekatt i trygg miljö på landet.

Lucey behöver kastreras innan hon är bokningsbar

BAKGRUND

Lucey och hennes 4 ungar är omplaceringar pga allergi i familjen

Barbro

Ej adoptionsklar


Vill du bli fadder till Barbro?
Läs mer under Hjälp oss.
Född 2018-01-01

OM BARBRO

Fräsiga Barbro är en honkatt som har en personlighet som många skulle bli avundsjuk på. Hon vet precis vad hon vill och inte vill. Barbro är den som tagit hand om alla kattungar som bott i samma rum och har gjort det på ett alldeles utmärkt sätt. Hon behöver tid för att känna sig helt bekväm med oss människor. Barbro vill vara innekatt och ha minst en kompis.

Barbro kan inte flytta från katthemmet innan alla kattungar i rummet flyttat

BAKGRUND

Barbro är upphittad utanför Wik tillsammans med flera andra katter

Manti

Tingad


Faddrar:
   Mjau Desiree Holm
Mjau Catarina Thun
   Mjau Skrållan
Mjau Charlotte Lagerberg Fogelberg
   Mjau Helene Stenvi
Mjau Inga Stråle
Född 2018-01-01

OM MANTI

Manti är en kelig honkatt som är otroligt nyfiken. Hon utforskar gärna omgivningen men kommer också och vill få lite klappar och lek. Dock kan hon bli så upphetsad vid gos att hon nafsar till och ska därför inte bo med små barn. Hon är väldigt kaxig mot andra katter så hon skulle nog trivas bäst som ensamkatt. Manti behöver stort utrymme så stor lägenhet/radhus/villa med många möjligheter att klättra och leka. Manti kan nog vara innekatt men vill gärna gå ut i sele eller rastgård.

BAKGRUND

Manti är upphittad i centrala Uppsala

Vallmo

Tingad


Faddrar:
   Mjau Katarina Andreasen
Mjau Ann-Britt Vikström
   Mjau Josefin Emanuelsson
Mjau Eva och Alexander Åberg?Lena Österberg
Född 2018-01-01

OM VALLMO

Vallmo är en vacker, svart honkatt. Hennes ögon är förtrollande. När hon tittar på en smälter hjärtat och det är svårt att förstå hur en så fin tjej kan ha bott på en soptipp. Hon är fortfarande lite försiktig men får hon bara kärlek och tålamod kommer hon bli den fina, vackra, härliga Vallmo vi ser i henne. Vallmo vill vara innekatt och ha minst en kattkompis.

BAKGRUND

Vallmo är upphittad på Hovgårdens Återvinningscentral

Salix

Tingad


Faddrar:
   Mjau Gunilla Lund
Mjau Susanne Olsson
   Mjau Britt-Marie Vendin
Mjau Dan Pettersson
   Mjau Jenny Jarnhamn
Född 2018-01-01

OM SALIX

Salix är en honkatt som vet vad hon tycker och vad hon vill. Försöker man sig på något som hon inte gillar så säger hon ifrån och det på skarpen. Därmed passar hon inte i en barnfamilj. Eftersom hon bott på en soptipp är hon inte van med människokontakt ännu utan behöver någon som är van med försiktiga katter och som kan hjälpa henne att bli en trygg huskatt. Salix vill vara innekatt och ha minst en kattkompis.

BAKGRUND

Salix är upphittad på Hovgårdens Återvinningscentral

Föregående | 1 | 2 | 3 |Annonsören skänker en del av försäljningssumman till Föreningen Samvetet om köparen använder denna länk.
E-post Org.nr. Plusgiro Swish
info@samvetet.com 802417 - 4925 21 06 13 - 6 1232721694