Föreningen Samvetet
Föreningen Samvetet
- hjälper hemlösa katter
till ett bättre liv

Pg 21 06 13-6
Swish 1232721694Vi sponsrar Samvetet
kontinuerligt

Vill du bli fadder till en av våra katter? Läs mer under Hjäp ossFöregående | 1 | 2 | 3 |

Fia

Tingad


Faddrar:
   Mjau Christina Lundin
Mjau Celina Jakobsson
   Mjau Johan Arthursson
Mjau Dan Pettersson
Född 2016-07-01

OM FIA

Fia är en svart honkatt med vitt. Snäll och social och vill alltid vara med i samma rum. Stundtals mycket lekfull. Jagar ffa sina leksaksråttor och vill stolt visa upp och prata om sin fångst varje dag. Gillar att sitta i fönstret och spana ut. Hon är en otroligt snäll kattmamma som har varit väldigt mån om sina kattungar.

BAKGRUND

Fia bosatte sig på en altan i södra Uppsala och bodde där över en längre tid. Hon födde sina ungar bara ett par dagar efter att hon hade fångats in.

Sakura

Tingad


Faddrar:
   Mjau Jorijntje Hendriks
Mjau Inger Högberg
   Mjau Gustav Ljung
Mjau Hittekatten Lennart
   Mjau Gunilla Hultèn
Mjau Camilla Karlsson
Född 2015-06-01

OM SAKURA

Sakura är en honkatt. Hon är otroligt söt, lekfull och kattsocial. Hon är klappbar när hon känner sig trygg, eller under pågående lek, och hon kan komma fram och hämta mat ur handen (hon tycker mycket om kalkonpålägg!). Sakura söker ett kattvant för-alltid-hem där man har gott om tid att leka med henne och där hon kan få den tid som hon behöver för att "landa" och bli trygg. Hon vill förmodligen gärna ha en eller flera kattkompisar i sitt blivande hem. Sakura har varit en duktig mamma till sina tre små.

BAKGRUND

Sakura hittades under ett tak på en jordkällare som skulle rivas, tillsammans med sina tre kattungar (Yuno, Mikasa och Naruto).

Smaragd

Tingad


Faddrar:
   Mjau Inga-Lill Agneros
Mjau Christina Lundborg
   Mjau Jessica Olofsson
Mjau Rebecka Wennberg
   Mjau Gunilla Åhlén
Född 2015-01-01

OM SMARAGD

Smaragd är en bruntigré honkatt. Hon är kelig och gosig, men på sina egna villkor. Hon är nyfiken och tycker mycket om att leka, och behöver ett hem där hon kan få utlopp för all sin energi. Smaragd söker en kattvant hem, utan små barn, med vana att läsa av katters signaler. Hon vill ev. kunna gå ut under trygga former.


BAKGRUND

Smaragd dök upp vid ett stall i Bälinge-trakten.

Blåklint

Tingad


Faddrar:
   Mjau Ninni Andersen
Mjau Britt-Marie Karlsson
   Mjau Katarina Andreasen
Mjau Monika & Jimpa
   Mjau Eva Sandhammar
Född 2016-04-01

OM BLÅKLINT

Blåklint är en grå hankatt med vit svanstipp. Han ligger ofta och myser på något av sina favoritställen, men tycker också om att leka och busa. Blåklint gillar mat och äter bra. Han är ännu inte helt bekväm med riktig närkontakt med oss tvåbenta, men kommer springande och leker och busar när man plockar fram leksakerna. Han trivs bra med andra katter.

BAKGRUND
Blåklint kommer från ett hem där man hade för många katter.

Föregående | 1 | 2 | 3 |Annonsören skänker en del av försäljningssumman till Föreningen Samvetet om köparen använder denna länk.
E-post Telefon (vardag 13-15) Org.nr. Plusgiro Swish
info@samvetet.com 018-300 313 802417 - 4925 21 06 13 - 6 1232721694