Föreningen Samvetet
Föreningen Samvetet
- hjälper hemlösa katter
till ett bättre liv

Pg 21 06 13-6
Swish 1232721694Vi sponsrar Samvetet
kontinuerligt

Vill du bli fadder till en av våra katter? Läs mer under Hjäp ossFöregående | 1 | 2 | 3 |

Gråbo

Tingad


Faddrar:
   Mjau Totti & Vida
Mjau Inger Högberg
   Mjau Jan-Åke Karlsson
Mjau Frida Karlsson
Född 2016-01-01

OM GRÅBO

Gråbo är en gråtigrerad hankatt med vitt. Han är än så länge lite försiktig i sitt sätt, men låter sig klappas. Vågar sig inte riktigt ut "på rast" på katthemmet, men är nyfiken. Det är bara en tidsfråga innan även han kommer ut i "lekhallen". Gråbo vill flytta tillsammans med bästa kompisen Maja.

BAKGRUND

Gråbo och Maja blev kvarlämnade av sommarboende.

Maja

Tingad


Faddrar:
   Mjau Katarina Sjökvist
Mjau Vesa Eloranta
   Mjau Karin Landgren
Född 2012-01-01

OM MAJA

Maja är en gråtigrerad honkatt med vitt. Social, sällskaplig och trevlig. Tycker om att bli klappad. Maja vill flytta tillsammans med bästa kompisen Gråbo.

BAKGRUND

Maja och Gråbo blev kvarlämnade av sommarboende.

Bruce

Tingad


Vill du bli fadder till Bruce?
Läs mer under Hjälp oss.
Född 2012-01-01

OM BRUCE

Bruce är en röd hankatt, en riktig myskille som helst av allt vill sitta i knäet och borra in nosen under din arm och vara nära intill. Spinner då högt och ljudligt. Han är fortfarande lite försiktig på katthemmet och vågar sig inte riktigt ut på "rast", men det är bara en tidsfråga innan han börjar se sig omkring och utforska.

BAKGRUND

Bruce har gått hemlös utanför Bälinge i minst ett halvårs tid.

Simsalabim

Tingad


Faddrar:
   Mjau Josefin Wallén
Mjau Görel Eriksson
   Mjau Lisa Johansson
Mjau Ann-Britt Vikström
   Mjau Ing-Mari Dolkh
Född 2015-01-01

OM SIMSALABIM

Simsalabim är en sköldpaddsfärgad honkatt. Hon är fortfarande försiktig och gömmer sig i sin igloo. Hon njuter av att bli klappad och spinner då högt och "trampar". Hon behöver komma till ett hem med kattvana människor som kan jobba med henne så hon kan börja lita på människor igen.

BAKGRUND

Simsalabim togs in i föreningen tillsammans med sina tre ungar, Hokus, Pokus och Filiokus.

Neo

Tingad


Faddrar:
   Mjau Lena Folkebrant
Mjau Ulla Nygren
Född 2014-01-01

OM NEO

Neo är en hankatt. Rödtigré med vitt. Han har gått från att vara en skyggis till ett riktigt gosmonster som vill vara med överallt.

BAKGRUND

Neo dök upp vid ett stall i Bälinge.

Sicka

Tingad


Faddrar:
   Mjau Susanne Winberg
Mjau Celina Jakobsson
   Mjau Johan Arthursson
Mjau Ann-Charlotte Rosén
Född 2013-01-01

OM SICKA

Sicka är en snäll men lite blyg svart honkatt. Hon låter sig klappas om man tar det lugnt och verkar uppskatta att man umgås med henne. Sicka trivs förmodligen bäst i ett lugnt hem där hon får tid att "landa" och bli trygg. Sicka är mamma till Smyge.

BAKGRUND

Sicka och Smyge kommer från en familj som p g a sjukdom inte längre kunde ha kvar sina katter.

Smyge

Tingad


Faddrar:
   Mjau Susanne Winberg
Mjau Angelica Klang
   Mjau Ann-Britt Vikström
Mjau Tine Karlsson
   Mjau Annika Lundwall
Född 2015-01-01

OM SMYGE

Smyge är en snäll, men lite försiktig, svart hankatt. Han låter sig klappas om man tar det lugnt och verkar uppskatta att man umgås med honom. Smyge trivs förmodligen bäst i ett lugnt hem där han får tid att "landa" och bli trygg.

BAKGRUND

Smyge kom till föreningen tillsammans med sin mamma Sicka då deras familj p g a sjukdom inte längre kunde ha kvar sina katter.

Patricia

Tingad


Faddrar:
   Mjau Marie Öhman & Mikael Öhgren
Mjau Gunilla Åhlén
   Mjau Till minne av Svea
Mjau Eva Fredlund
Född 2016-02-01

OM PATRICIA

Patricia är en grå-vit honkatt. Hon är än så länge försiktig och vill att man håller sig lite på avstånd. Hon söker ett lugnt och kattvant för-alltid-hem, utan små barn, där man med tid, tålamod och träning kan hjälpa henne att bli en trygg katt igen. På katthemmet har hon tidigare bott tillsammans med Saga och de trivdes bra tillsammans.

BAKGRUND

Patricia hittades i Älglösa.

Mr Red

Tingad


Faddrar:
   Mjau Henrik Sundberg
Mjau Keith & Elizabeth
   Mjau Birgitta Carlsson
Mjau Laila Andersson
   Mjau Jonas & Kristin
Mjau Christina Johansson
Född 2011-01-01

OM MR RED

Mr Red är en röd hankatt med vitt. Han är en snäll men lite försiktig kille, som ännu inte fullt ut har återfått förtroendet för oss två-benta efter en längre tid ute. Han har dock blivit mycket tryggare under sin tid på katthemmet. Numera vill han gärna gosa och stångas lite med huvudet. Han gillar att bli klappad, men hastiga rörelser kan fortfarande göra honom rädd. Att gå ut i lekhallen "på rast" är lite läskigt, men Mr Red är nyfiken och vill ändå komma ut och kika runt. Vi tror att han kommer bli en riktig gosekatt så småningom. Mr Red söker ett lugnt hem med tidigare kattvana, där man med tid och tålamod kan hjälpa honom att bli en trygg katt igen. På katthemmet ligger Mr Red gärna i sin klösmöbel och kikar ut genom fönstret på hästar och människor som går förbi. Han småpratar lite med den som har kommit in till honom (med små jamningar) och tar allt mer kontakt. En jättemysig kille!

BAKGRUND

Mr Red är upphittad i Eriksberg där han har gått hemlös en längre tid.

Pysen

Tingad


Faddrar:
   Mjau Eva Sandhammar
Mjau Ulf Andersson
   Mjau Johan Arthursson
Mjau Lagge & Eva
Född 2013-01-01

OM PYSEN

Pysens tidigare jourhem berättar: "Pysen är en väldigt snäll och nyfiken katt som tycker det är dötrist när resten av familjen slappar i soffan. Han brukar rusa fram och tillbaka i lägenheten innan han tar en kort powernap, då får man passa på att gosa lite innan han tycker att det är lekdags igen. Blommor är roliga att sysselsätta sig med men att jaga möss på metspö är det bästa. Han tycker mycket om sin nyfunna storebror Stefan som är en perfekt brottnings- och gos kompis. Enda gången han hörts morra är när glassbilen åker förbi."

BAKGRUND
Pysen hittades påkörd vid väg 263 och upphittaren tog honom till Ultuna djursjukhus. Där konstaterades feber men i övrigt var han oskadd, som tur var. Ingen ägare hittades och Pysen kom till oss.

Föregående | 1 | 2 | 3 |Annonsören skänker en del av försäljningssumman till Föreningen Samvetet om köparen använder denna länk.
E-post Telefon (vardag 13-15) Org.nr. Plusgiro Swish
info@samvetet.com 018-300 313 802417 - 4925 21 06 13 - 6 1232721694