Föreningen Samvetet
Föreningen Samvetet
- hjälper hemlösa katter
till ett bättre liv

Pg 21 06 13-6
Swish 1232721694Vi sponsrar Samvetet
kontinuerligt

Vill du bli fadder till en av våra katter? Läs mer under Hjäp ossFöregående | 1 | 2 | 3 | 4 | Nästa

Sotiss
Vill du bli fadder till Sotiss?
Läs mer under Hjälp oss.
Född 2018-05-02

OM SOTISS

Sotiss är en liten, nyfiken, energisk honkatt som gärna gosar och myser. Eftersom hon är så nyfiken vill hon vara med där saker händer. Att sitta ensam är inget för henne. Sotiss kan vara både ute- och innekatt. Det spelar inte någon större roll bara hon får aktiveras och mysa.

BAKGRUND

Sotiss är en omplacering. Hon var utadopterad tillsammans med Zimba men kom tillbaka då de två inte trivdes med varandra.

Lotuss
Faddrar:
   Mjau Eda Sönmez
Mjau MIZZIE & TOTTE
Född 2017-01-01

OM LOTUSS

Lotuss är en försiktig herre som har haft det lite tufft i livet. Han tycker fortfarande att vi människor är lite läskiga men samtidigt är han väldigt nyfiken på oss. Att leka är något han har upptäkt att det är kul. Han har, när han flyttade ihop med Jussi, blivit modigare även mot människor men behöver lära känna dig innan han litar på dig fullt ut. Lotuss vill vara innekatt och ha en trygg och snäll kompis som vill leka med honom.

BAKGRUND

Lotuss är upphittad på en gård utanför Uppsala tillsammans med flera andra katter.

Vitnos
Faddrar:
   Mjau Britt-Marie Karlsson
Mjau Familjen Fredelius
   Mjau Ann-Britt Vikström
Mjau Magnus Åberg
   Mjau Catarina Thun
Mjau Ann-Charlotte Rosén
   Mjau Kenneth Nilsson
Mjau Till minne av Svea
Född 2015-07-01

OM VITNOS

Vitnos är en stor hankatt. Han är fortfarande väldigt osäker på oss människor. Han vill komma till ett hem, utan små barn, där man är mycket van med osäkra katter och han kan få all den hjälp som han behöver för att bli trygg. Han älskar att leka med bollar. Vitnos vill vara innekatt och ha en trygg kompis som kan visa honom att människor inte är farliga.

BAKGRUND

Vitnos har hållit till vid en gård och slagits med stallkatten

Polaris
Faddrar:
   Mjau Ulf Holm
Mjau Familjen Fredelius
   Mjau Eva Wass
Mjau Daniel & Carolina Edwartz
   Mjau Lasse Stenbacka
Mjau Mathias Olsen Norgren
   Mjau Kerstin Hoving
Född 2015-07-01

POLARIS

Polaris är en hankatt som gärna ligger tillsammans med sina kompisar. Blir han trängd av en människa säger han ifrån ordentligt. Han behöver komma till ett hem utan barn, tonåringar är okej, där han får en chans att lära sig att människor är snälla. Polaris vill vara innekatt och flytta tillsammans med Andromeda.

BAKGRUND

Polaris är upphittad i en lada i Simonsbo tillsammans med 6 andra katter. De har haft en ägare men när denne dog övergavs katterna och de gömde sig i ladan.

Regulus
Faddrar:
   Mjau Ulla-Britt Norrblom
Mjau Anna Lejfelt-Sahlén
   Mjau Christina Allard
Mjau Mimi Rönnow
   Mjau Katarina Ottosson
Mjau Anita Eldblad
   Mjau Annika Lundwall
Född 2016-01-01

REGULUS

Regulus är en försiktig hankatt som gärna ligger tillsammans med sina kompisar. Han är väldigt reserverad mot människor och behöver därför ett lugnt hem där han får tid och kärlek för att bli trygg. Han vill komma till ett hem utan barn, tonåringar är okej. Regulus vill vara innekatt och ha en kompis i sitt nya hem.

BAKGRUND

Regulus är upphittad i en lada i Simonsbo tillsammans med 6 andra katter. De har haft en ägare men när denne dog övergavs katterna och de gömde sig i ladan.

Andromeda
Faddrar:
   Mjau Morten Clausen
Mjau Marianne Tyvander
   Mjau Eva Passander
Mjau Camilla Karlsson
   Mjau Gustav Nilsson
Mjau Birgitta Jansson
Född 2018-01-01

ANDROMEDA

Andromeda är en försiktig tjej som gärna ligger tillsammans med sina kompisar. Hon är osäker på oss människor och behöver tid för att bli trygg. Det går att klappa henne om man tar det väldigt lugnt. Hon vill komma till ett hem utan barn, tonåringar är okej. Andromeda vill vara innekatt och flytta tillsammans med Polaris.

BAKGRUND

Andromeda är upphittad i en lada i Simonsbo tillsammans med 6 andra katter. De har haft en ägare men när denne dog övergavs katterna och de gömde sig i ladan.

Mimosa
Faddrar:
   Mjau Celina Jakobsson
Mjau Ragnhild Larner
   Mjau Jonas Tärnström
Mjau Louise Grass
   Mjau Pontus Lindquist
Mjau Iréne Andersson
   Mjau Eva Fredlund
Mjau Magnus Åberg
Född 2017-01-01

OM MIMOSA

Mimosa är en söt liten sköldpaddsfärgad tjej som ibland ligger för sig själv och ibland tillsammans med sina kompisar. Hon är den modigaste av katterna. Hon kan låta sig klappas om man tar det lugnt och verkar till och med tycka att det är rätt mysigt. Hon vill komma till ett hem utan småbarn. Mimosa vill vara innekatt och ha en kompis i sitt nya hem.

BAKGRUND

Mimosa är upphittad i en lada i Simonsbo tillsammans med 6 andra katter. De har haft en ägare men när denne dog övergavs katterna och de gömde sig i ladan.

Cassiopeia
Faddrar:
   Mjau Emma & Gustav
Mjau Susanne Lindén
   Mjau Celina Jakobsson
Mjau Familjen Sandell
   Mjau Ulla Nygren
Mjau Eva Wiberg
   Mjau Ida Olsen Norgren
Mjau Mizzie & Totte
Född 2018-01-01

OM CASSIOPEIA

Cassiopeia är en försiktig tjej som gärna ligger lite för sig själv. Hon är osäker på om människor verkligen vill klappa på henne eller om de kanske vill något annat. För säkerhets skull fräser hon lite men så mycket mer blir det inte. Hon vill komma till ett lugnt hem utan småbarn. Cassiopeia vill vara innekatt och ha en kompis i sitt nya hem.

BAKGRUND

Cassiopeia är upphittad i en lada i Simonsbo tillsammans med 6 andra katter. De har haft en ägare men när denne dog övergavs katterna och de gömde sig i ladan.

Ms Guiness
Faddrar:
   Mjau Jan Hellberg
Mjau Annica Saxner
   Mjau Tine Karlsson
Mjau Catarina Thun
   Mjau Ninna Lundin
Mjau Görel Eriksson
   Mjau Per & Pia Ermanbriks
Mjau Lena Gustafsson
   Mjau Johan Arthursson
Född 2015-07-01

OM MS GUINESS

Ms Guiness är en försiktig honkatt som behöver tid och tålamod för att bli trygg. Hon kollar gärna in på avstånd men är i nuläget ingen knäkatt. Hon vill ha ett lugnt hem där hon får den tid hon behöver. Hon vill ha en snäll kattkompis och vara innekatt.

BAKGRUND

Ms Guiness är upphittad tillsammans med andra katter på en gård utanför Uppsala.

Zimba
Vill du bli fadder till Zimba?
Läs mer under Hjälp oss.
Född 2018-06-30

OM ZIMBA

Zimba är en svart honkattmed vit haka. Hon leker gärna men håller lite avstånd till oss människor. Hon behöver ett lugnt, tryggt hem där hon får utvecklas i sin egen takt.
Zimba behöver en lekfull kompis i sitt nya hem. Hon vill vara innekatt.

BAKGRUND

Zimba är upphittad tillsammans med sin mamma och 4 syskon på en bondgård utanför Uppsala. Hon var utadopterad tillsammans med Sotiss men kom tillbaka då de två inte trivdes med varandra.

Föregående | 1 | 2 | 3 | 4 | NästaAnnonsören skänker en del av försäljningssumman till Föreningen Samvetet om köparen använder denna länk.
E-post Org.nr. Plusgiro Swish
info@samvetet.com 802417 - 4925 21 06 13 - 6 1232721694