Föreningen Samvetet
Föreningen Samvetet
- hjälper hemlösa katter
till ett bättre liv

Pg 21 06 13-6
Swish 1232721694Vi sponsrar Samvetet
kontinuerligt

Minneslund

Till minne av våra älskade katter. Skicka text och bild via e-post till web@samvetet.com om du vill att din katt ska finnas med i vår minneslund2016-01-21

Gusse var mattes allt. Så arg och vresig från början att matte nästan funderade på att lämna tillbaka honom till sitt förra hem. Men där hade man inte haft det bra. Mängder med andra katter, hundar, kaniner och fåglar gjorde att ingen brydde sig om honom. Så det var inte underligt att han inte litade på sin nya matte. Men en kväll när jag skulle lägga mig låg han ute på balkongen och sov i en av solstolarna. Jag lyfte upp honom försiktigt och översköljdes av sådan ömhet att jag pussade honom på hans lena huvud gång på gång. Efter det blev han den mysigaste herre matte har träffat. Ingen annan gjorde sig besvär att klappa och kela med honom, han var mattes och ingen annans.

Men Gusse var känslig för förändringar. Han var med mig på fyra flyttar och stack iväg ett tag varje gång. Men när matte var på semester en hel månad, rymde han från sin tillfälliga matte rakt ut i skogen trots att jag hade sagt åt henne att inte släppa ut honom. Jag letade med ljus och lykta, skrek stämbanden hesa, skrev lappar, annonser och slutligen här på Samvetet. En kvinna hade rastat hunden och då träffat på en kisse som var raggig och full av fästingar. När hon såg bilden på honom på denna site, kände hon igen honom och ringde till mig sent en lördagkväll. Mycket riktigt, det var Gusse. När jag kallade på honom kom han springande i fullt jehu, min ficklampa fångade in hans ögon den där sena septembernatten och sedan lämnade han aldrig min sida. Han hade då varit ute i skogen i 6 veckor…

Det var njurarna som förmodligen hade blivit skadade. Det var extremt torrt och varmt under den tiden han var ute. Hans åtta liv togs förmodligen ifrån honom. Sedan hade han bara ett enda kvar.

När han låg på det rostfria bordet hos veterinären och hans kropp var så stilla efter sprutan, tog jag farväl utan att vända mig om. Men hans sista blick på mig glömmer jag aldrig. Hans blå ögon var varma, tacksamma och så adjö. Kanske ska vi ses igen.

Jag vet inte riktigt hur gammal Gusse blev, jag tog hand om honom som vuxen. Men hos mig var han i 10 år. Det är de åren som räknas: från sommaren 2004 – november 2014.

Matte Maj


2015-05-13

2014-12-24
Efi

Den 24/12 somnade Efi in i famn efter en kort tids sjukdom
Min lilla Efi du älskade ditt nya hem från den första sekunden du kom in
Du styrde och ställde och talade om hur det skulle vara här hemma
Du sov i min säng och låg tätt intill mig varje natt och du väckte mig varenda morgon.
Altanen och platsen under busken var din favoritplats på sommaren, att gå på promenad ute på gården i sele var en annan sak du tyckte om.
Ligga i mitt knä när jag satt i soffan var en självklarhet och du tvingade dig alltid till lite gos som varade i timmar.
Nu är det tyst och stilla efter dig och saknaden är så enorm min lilla älskade Efi.
Vi lovade varandra att vi ska ses på andra sidan regnbågsbron.

"När dina steg har tystnat finns ändå ekot kvar.
När dina ögon slocknat vi alla minnen har.
Vi sparar dem i våra hjärtan,
tar fram dem då och då,
så kommer Du för alltid att vara här ändå"

Sov gott pappas lilla älskling


2014-05-14

Myran (Samvetets Maserati) 2001?-2014.04.04

Vår älskade lilla Myra. Sorgen är outhärdligt tung. Du var vårt allt och du kommer att vara med i våra hjärtan så länge vi lever. Hoppas du har mött dina "syskon" Måns och Franse i katthimlen. Vila i frid vår lilla Myr-unge. Vi glömmer dig aldrig.
Storkatterna


2014-03-03

Malin

Min älskade Malin har fått somna på grund av sjukdom. Tack Malin för den tid jag fick med dig. Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta.
Sov sött raring.

Matte Eva


2013-02-15

Vi vill berätta en saga om två underbara små kissar som vi älskade mer än allt annat och som förgyllde vårt liv under ett och ett halvt år. De hette Bamse och Sonic. Två vackra, bronsfärgade, guldspräckliga små kissar som älskade att gosa, leka och busa. Bara några veckor efter adoptionen blev Sonic tröttare, mindre lekfull och började dra sig undan. Vi gick till veterinären, som gav beskedet att lilla Sonic fått en sjukdom som heter FIP. För ungefär ett år sedan, i februari 2012 fick han somna in.
Vår lilla Bamse mådde bra i nästan ett och ett halvt år, men det var något som var fel med hans tänder. Det visade sig så småningom att han hade en allvarlig tandsjukdom och var tvungen att göra en stor tandoperation. Operationen blev för svår, och utlöste sjukdomen FIP även hos Bamse. För några dagar sedan gick vi till veterinären och lät lilla Bamse somna in. Allt gick fort, och vi trodde aldrig att det skulle gå som det gick.
Bamse lämnar oss med vackra och kärleksfulla minnen. Han var vår lilla ögonsten, älskade att krypa upp i famnen och bli kliad på magen. På morgonen kom han alltid och buffade med huvudet på oss, tills någon av oss vaknade. Han älskade också att sitta på axlarna medan man lagade mat, och gillade att bära saker i munnen, som ett byte. Han var väldigt matglad, älskade kryddig köttfärs och stark ost. Ofta stack han ner tassen i matskålen och lekte med matbiten innan den blev uppäten. Han var också oerhört pratig, det var sällan tyst i huset med Bamse. Sa alltid till när han blev hungrig och blev ledsen och orolig när matte och husse ibland argumenterade högljutt. Han var en mycket speciell och kärleksfull kisse som vi älskade. Han lever starkt kvar i våra hjärtan för evigt.
Hälsningar,
Helena och Ola


2012-06-02

Artur var ju en man i sina bästa år, 16 fyllda som han var. Det kunde man dock sällan tro när han titt som tätt såg misstänksamt på sin svans och gav sig ut i kringelkrokar för att fånga den - gärna på lite farliga ställen som fönsterkarmen. När han väl fått tag på den och gett den ett riktigt bett så fräste han åt denna sak som var uppkäftig nog att göra ont!
Det blev snabbt tydligt att Artur och matte delade samma brinnande intresse för tv-spel. Efter någon månad stod det klart att om inte matte tog en paus då och då kunde Artur nöjt ligga i knät och spinna en hel dag, och helt glömma bort att både äta och dricka.
Artur kom alltid och hälsade i dörren, med en uppfordrande påminnelse att det inte alls var uppskattat att lämna honom i flera timmar. Han var alltid kärvänlig mot bekanta, speciellt de med lätt kattallergi. Han ville också alltid vara med och hjälpa till, oavsett om det gällde att måla om hallen, ta bort katthåren från soffan, våttorka badrummet eller sy nya överdrag till kuddarna.
Utan Artur är vårt lilla hem mycket tommare.
Med vänliga hälsningar,
Denise


2012-01-31

Sanika, även kallad Nika, adopterades som ettåring tillsammans med sin bror våren 2009. Det märktes snabbt att hon var en bestämd tjej som visste vad hon ville. Oftast så resulterade detta i att sova eller äta. Lite bus med brorsan kunde hon också hinna med ibland. Under hösten 2011 märkte vi att något inte stod rätt till med henne och det visade sig att hennes njurvärden var mycket höga. Med lite extra omtanke och kärlek kunde hon fortsätta som vanligt några månader. I början av januari gick det snabbt utför och natten till 6 januari 2012 somnade hon in. Vi kommer alltid att minnas Nika med glädje.
Vila i frid vår lilla kattflicka.
/Matilda & Tomas


2011-11-29

Philip kom till oss som jourhemskatt tillsammans mammakatt och syskon. Han och en av hans systrar adopterades av min son med familj. Philip avled tyvärr fredagen 25/11 2011. Utan någon förvarning låg han död utanför hemmet mitt på dagen. Alla har gråtit hela helgen. Ingrid


2011-11-20

Amos var redan från början en trygg och självständig katt, det var han som bestämde när han ville bli klappad och vara nära. Även om Amos och hans kompis Viggo bråkade då och då märktes det att de de trivdes ihop. På morgonen triggade de varandra och sprang som galningar på vår sänggavel, bet oss i tårna och hoppade på våra huvuden. På eftermiddagarna låg de ihop på soffan och fångade solljus från fönstret.
I maj 2011 märkte vi att något inte var helt ok med Amos. Han var trött mest hela tiden, hade ingen direkt matlust och vi såg tydligt att han inte var sig själv längre. Trots veterinärvård somnade Amos in på eftermiddagen den 23 juni 2011. Även om Amos bortgång tog hårt är vi väldigt tacksamma över att få ha Viggo kvar hos oss.
Sebastian och Sofia


2011-11-15

Jag försökte allt jag kunde för att rädda dig Ville, men igår tog du ditt sista andetag. Du väntade på att mamma skulle komma innan de sade hejdå.
Mitt hjärta gick i tu. Du var mammas lilla bebis som fick bli 3 år. Mamma älskar dig bebisen, du kommer alltid finnas i mitt hjärta. Du har lämnat ett stort tomrum hos mig och Panik, hon går omkring och letar efter dig :(.
Mamma Camilla


2011-11-13

Min kära Hervor somnade in 2011-10-02 och lämnade ett stort tomrum efter sig.

Älskad Saknad

Matte Eva


2011-10-12

Sune, 1995-2011

En älskad vän har vandrat vidare efter ett långt och lyckligt kattliv. Sov gott!


2011-09-20

Älskade Smillan.
Den 9/9 2011 fick du somna in. Jag hittade dej på gräsmattan dagen före. Du kunde inte röra på bakbenen. Jag trodde att du hade blivit påkörd och åkte i ilfart med dej till veterinären. Där kunde dom konstatera att du hade fått en propp. Du hade förmodligen ett medfött hjärtfel. Dagen efter blev du sämre. Jag såg på dej att du inte ville vara med längre. Ulla och jag var där när du somnade in. Hoppas att du tycker att vi valde en fin gravplats åt dej. Du älskade ju att vara där ute i skogen och jaga råttor och fåglar. Du var en rolig katt. Jag såg direkt på dej när du hade en råtta inne. Jag kommer ihåg när du sa att det var en råtta på toaletten. Vi letade och letade. Sen hittade Ulla den i tvättkorgen. (inte levande). Din bästa sak var kattluckan. Det var frihet för dej att kunna komma och gå som du ville. Och om nån annan katt jagade dej, så sprang du fort in genom kattluckan och upp i fönstret på andra våningen. Och Charlie sprang ut och jagade bort inkräktaren. Han saknar dej väldigt mycket och sitter ute på altan och väntar på dej.
Ingen katt kan spinna lika högt som du gjorde. Vi brukade skoja med dej och säga att det är olagligt att spinna så högt. Du fick inte bli så gammal. Jag hade hoppats att det skulle bli många flera. Lillmatte Ulla saknar dej. Charlie saknar dej. Jag saknar dej.
Sov gott du älskade katt. Du må vara borta men du kommer aldrig att bli bortglömd.
Karin Övragård


2011-08-31

Vit som snö var denne otroligt mysiga farbror. Tiden med honom blev alldeles för kort. Spookie somnade in hemma på vår köksö våren 2011. Han sover nu under en vit rosenbuske i ett hörn av vår trädgård.

Spookie var en otrolig pratkvarn. Man kunde prata med honom hur länge som helst och han svarade hela tiden. Han följde mig som en skugga och fanns alltid i närheten. Jag köpte en ”hundsäng” till honom som jag ställde på golvet bredvid min säng. Där sov han varje natt. Så när jag begravde honom fick han ligga i den. Det såg precis ut som om han sov när jag satt på locket till kistan jag snickrat ihop.
Spookie ville aldrig vara ute själv, var jag ute då kunde han tänka sig att vara med en stund. Men snart satt han på bron igen och ville in. Ibland fick han något ryck och sprang i full fart ut från gården och en bit på grusvägen. Med svansen som en propeller. Men var snart tillbaka igen.
Lotta


2011-07-21

Älskade Ashanti.
Igår fick du somna in. Du var sjuk. Kunde inte bli botad så jag tänkte på ditt bästa...men ändå så känns allt så fel nu. Allting blev fel på sjukhuset och vi hann inte ens säga hejdå! Du bara ramlade ihop framför mig och slutade andas med dina ögon öppna... jag förstod inte att du var borta, gick det så snabbt?! Mina ben vek sig och jag föll ihop... reste mig och ville bara ta dig i min famn och höra ditt underbara spinnande.
Men du var inte där.
Jag kunde inte titta. Ville inte se. Jag sprang iväg så fort jag kunde! Till mammas famn, tårarna rann som vattenfall på oss båda och förtvivlade skrek vi bara rakt ut. Det gör ont i hjärtat. För jag har nu förlorat en själsfrände. Kommer hem, öppnar dörren och bryter ihop igen när jag inser att du inte kommer fram och hälsar på mig. Du är borta! En fjäril flyger in genom mitt inte så mycket öppna fönster, på fjärde våningen. Jag förstod direkt att det var du. Du satte dig precis ovanför mig vid sängen och har suttit där sen dess... det lugnar mig. Samtidigt som det är jobbigt. Fjäril betyder "själ" och står för "acceptera förändring". Jag accepterar att Gud ville ha sin ängel tillbaka, men jag kan inte ignorera smärtan inom mig.
Du kommer alltid vara saknad. Glöm ALDRIG att jag älskar dig mest i hela universum.
Sov gott, Ashanti 2002 - 2011.
Din Micki.


2010-12-31

Vi efterlyste våran Binky på eran hemsida och har nu fått veta att hon inte finns bland oss längre.
Hon blev överkörd igår och personen som körde ringde oss och meddelade detta idag. Vi vill tacka dig för att du tog hand om våran lilla skrutt.
Vi hoppas du har det bra där du är nu, och att du vakar över dina vänner här hemma


2010-10-07

Älskade Fabian. Den 9 oktober har det gått ett år sedan du lämnade oss. Vi saknar dig varje dag! Vi glömmer dig aldrig!
Jessica, Liten, Madness & Johnny


2010-05-20

Monsun fick somna in efter en tids sjukdom men hon kämpade tappert hela vägen. Vi är verkligen tacksamma över att ha fått följa hennes väg från skyggis till en riktig gosegris.
Man kan inte ha solkatter i en bur, Monsun.
Med vänliga hälsningar
Annica Blomquist och Per Danielsson


2009-09-10

Casper
Född 1998, död 9/9 -09 10.00

Casper vårt charmtroll.
På årsdagen av Bosse bortgång. Påkörd av en bil då du gått alldelse för långt bort från hemmet..
Du blev liggande på Almungevägen, men en räddande ängel form av polis/ Linda tog dig till Ultuna.
Ni övriga som körde fort förbi... er sänder jag en tistel.
Du som körde på Casper, det händer en olycka. Men varför inte stanna!!!! Du var öronmärkt och registrerad, så de ringde oss i går kväll 22.08. Men skadorna var för svåra så nu har du somnat och åkt till katthimlen.
Nu får du träffa Bosse igen, vi har dock ett tomrum här hemma.
Vi saknar din ludna päls och ditt kattprat.. Gråten nu floder. Trodde du skulle dela vårt hushåll längre än så..

Kram Kina, Patrik, Malin


2009-07-24

Neko, mammas lilla ängel

Undrar fortfarande varför du var tvungen att gå, behövde katthimlen sin ängel tillbaka eller var din tid hos oss bara slut. Du gav oss så mycket glädje och fina minnen. Sov nu gumman.

Vi saknar dig så mycket Neko och vi kommer aldrig glömma dig lilla Limpan

Emma, Tigoli och Samson


2009-06-20

Pelle Kroksvans

Vår tid tillsammans blev alltför kort, men sjukdom tog dig ifrån mig. Lägenheten är nu så tyst, så väldans tyst.
Saknaden efter dig är stor. Men nu får du jaga möss med stora smidiga språng i de sälla jaktmarkerna
/Matte Marie


2008-11-18

Alicia!
Tack för alla år med dig vår vackra prinsessa. Vi hoppas att du har det bra nu. Du finns för alltid i våra hjärtan, älskade kissemaja!


2008-09-15

Bosse
Du lät oss 1 juli 2001 flytta in i ditt hus. Med oss hade vi fler kattkompisar som du till slut tyckte var ok. Du var van att bo i ett hem som renoverades, du satt alltid med, klättrade på stegen till taket*L* När du "trummande" med din tass på våra andra katter då dom vill tränga sig i matkön! vilken syn Humör hade du, men vi kom att älska dig med hull och hår.. Du blev dock påkörd av tidningsbudet( Aug 01 )och blev lämnad på vägen, men vi hittade dig. Med en stålställning på ditt ben i 16 veckor (plockepinn blev ditt smeknamn på Ulltuna) blev du frisk. Oj, vad 16.000 kr kan göra... Och du som aldrig varit inne mer än några timmar.. du rymde många gånger... Vi jagade dig på åkern med bandaget hängande efter dig.. vilken syn det var.. du hoppade från 2 vån med en stålställningen.. Det förlängde ditt liv med 8 år.. Men nu så tog din kropp slut, när vi väl tog beslutet var det tufft. Men Lena, veterinären, kom hem till oss, så du fick somna i din favoritstol... Vi har 5 katter till, men huset är tomt.. gud vad vi saknar dig! Vår älskade Bosse.. 9/9-2008 somnade vår älskling in.. Kina, Patrik, Malin


2008-09-11

Vi har mist vår älsklingsflicka, lilla Pixie, bara 2 år gammal. Den livligaste – och utan tvekan sötaste – familjemedlemmen och den med sprudlande livsglädjen är nu borta och oändligt saknad. Kvar är vi som inte förstår vad som hänt och som ska fortsätta våra liv med ett stort Pixie-hål vid oss. Pixie var ett riktig liten tuffing, drottning över sin trädgård, räddes få eller ingen. Sprang över sina ägor som en virvelvind, klättrade i träd högt med finess och säkerhet. Men till kvällen kom hon så snällt till ro och gosade nöjd med husse, matte och gamle Frasse. Hur fel känns inte världen när unga dör, hur svårt är det inte att acceptera att någon kär inte längre är hos oss? Vi lever ändå med Pixie levande i våra, liksom säkerligen kattkompisen Frasses, tankar. Pixie kom från Samvetet till oss som kattunge och hette då Samvetets Tjorven
Sixten, med de eleganta morrhåren, det öronbedövande spinnet och den hundlika aptiten, har i sitt 13:e år lämnat oss efter en kort tids sjukdom.

Chess och Jofi

Kärleken är tålig och mild.
Den fördrager allting, den tror allting, den hoppas allting, den uthärdar allting.
Kärleken förgås aldrig
Störst av allt är kärleken.
matte och hittekatterna.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               Mårten

Blev den 1 Juli 2008 påkörd och senare avlivad på grund av allt för svåra skador. En underbar katt och familjemedlem som lämnade efter sig många härliga minnen.
Kissen

Till minne av Kissen som förolyckades endast tre år gammal. En väldigt lugn katt som gillade alla, och som gillade att sitta på husses axel som en papegoja
Till minne av Max

"Till minne av min älskade lille Max, som dog ,fredagen den 18 januari 2008, i en bilolycka. Endast 2,5 år gammal. Saknaden är stor och den gör ont. Vila i frid min lilla ängel. Vi glömmer dig aldrig."
Till minne av Knas

Vår älskade katt Knas har fått somna in efter ett halvårs tapper kamp mot svåra sjukdomar. Knas blev bara sju år gammal. Han var en stilig, svart katt med åtskillig egen vilja och integritet. Innan han blev sjuk älskade han att sitta i träd och spana, springa fort, jaga möss, göra sig osynlig och leka att han var en panter. Han tyckte mycket om att sova på sina människor och att bli kramad av sin matte.
Han är mycket saknad av Matte, Husse och bästa kattkompisen Lennart.
Älskade Emil!

2007-12-20 fick du somna in i din mammas knä. Vi glömmer dig aldrig. Så klok, fin, vacker och charmig. Önskar att du hade fått vara hos oss längre men nu slipper du lida och det är det viktigaste.
Världens finaste Isa

Isa har 2008 1/1 lämnat oss kl 07.45 och rest till katthimlen. Du blev 21 år. Det är med stor saknad vi tänker på dej. Du var vår bästa vän. Värdens sötaste, goaste och raraste katt.

En vind kom och tog dej hem
En vit liten duva med rosa rosett
Till en annan plats
Där du har en större uppgift
Till en annan plats

Stormatte och småmattarna; Lena, Amanda och Moa.
LADY
a.k.a
MORRAN
a.k.a
"LILLA RÅTTAN"


Somnade in lungt och stilla i hemmets trygga vrå.
Mars 2007

Du var så liten och sjuk och rädd när du kom, vi gav dig strömmingsfileer med antibiotika.
Du blev stor och stark igen och vi fick klia dig på magen.
Du fick nästan två fina friska år hos oss, sen orkade du inte mer. Veterinär Stina kom hit och lät dig somna in efter tre dygns beslutsvånda. Jag önskade alltid att jag kunde lova dig att du aldrig skulle behöva vara rädd mer.
Jag ville inte att min önskan skulle slå in på det här sättet. Lilla råttan, nu behöver du aldrig vara rädd mer, matte lovar. Husse vet att du får så mycket mag-gos du vill, där du är nu.

"...Tre dagar sprang jag i skogen vill
och kände död och förfäran.
En liten råtta som kommit till
förutan egen begäran

hon kilar hit
och hon kilar dit,

och slinker bort och är undan.
--En kanna opp för så kort visit
och för en flyktig begrundan."
(Nils Ferlin)
Tullebus våran älskling

I 14 år fanns du där för mig med din blöta nos, dina lurviga tassar och din oändliga kärlek. Du fanns där när jag var ledsen, när jag var sjuk, när jag kom hem eller bara när jag kände mig nere och behövde en kram...
Dom sista 4 åren blev vi 3 i våran lilla familj och du älskade och tog hand om din nya pappa precis lika förbehålls löst som du gjorde med mig.
Att älsklas utav dig hjärtat, var det vackraste för mig...
Vi saknar dig så oändligt lilla hårboll.
Var snäll mot dom andra katterna i katthimlen.
Puss och kram älskade katt
Garbo - katternas katt...

Nu har det gått drygt ett år sen vi tvingades avliva dig... och vi slutar aldrig att sakna dig - din buffande nos när du ville kela, tassen som sträcktes fram och snodde ostbågen, friden att ha en kisse sovande nere vid fötterna...

Du var en så rolig katt, så speciell och intelligent - och hade så många egenheter för dig - du stal majskornen från bordet, gömde barnens nappar och gummisnoddar, och blev uppriktigt irriterad när vi upptäckte dina gömmor... Du kunde räkna - låg det fem skivor skinka på ett fat, och vi andra tagit varsin, måste den femte vara din...

Du var också så snäll - vad barnen än gjorde, spann du lika högt och gick tillbaka till dem igen, gång på gång - oavsett om de badade dig, eller var hårdhänta eller sov på dig...

Du tyckte nog att du hade en stor uppgift här i livet - du måste ju ta hand om och vakta människobarnen - framför allt det större - men även oss vuxna, du väntade utanför tvättstugan, tog vi för långt tid - blev vi utskällda av dig när vi kom ut!

Vi kommer aldrig, oavsett hur många katter vi blir människor till, få en så underbar, intelligent och förstående katt som du! Vi saknar dig av hela vårt hjärta!
Deci, Jennifer, Josefin & Sigge.


981130 - 070108

Hampus

Hampus, mattes och husses kärlek i livet har nu gått bort efter en tids sjukdom. Vi kommer sakna dig för evigt och du har alltid en plats i våra hjärtan. Du gav oss många glada stunder som kommer leva kvar i våra minnen.

Godnatt vår älskade fjant.Pepsi

Mamma älskar Dig gumsan. Du var älskad bortom allt i livet och du kommer att vara älskad bortom tidens slut. Även då min själ gråter så är jag så glad och tacksam bortom ord att Du valde mig till Din mamma! Tack älskade vän för att du funnits hos mig och Skorpan. Jag känner Din närvaro i min själ. Jag och Skorpan håller Dig för alltid i våra hjärtan. Du gav kärlek i överflöd och charmade varje person som klev in i vårt hem.

När snön och regnet faller kysser Du min kind När vinden blåser i mitt ansikte lugnar Du mig När solen skiner sänder Du din kärlek till mig När månen lyser visar Du mig vägen När mina fötter nuddar marken bär Du upp mig Alltid kommer Du finnas vid min sida Aldrig kommer Du lämna mitt hjärta

*VILA I FRID ÄLSKADE VÄN*


* 30 April 2005 + 8 November 2006

Dotter till Cecilia Månsdotter. Syster till Gustav, Oscar, Katarina och Ellionora.


Allis Margareta Månsdotter Engström

Vår vackra uppstudsiga lilla katt har ryckts bort från oss genom en olycka. Hur orättvist får ett kattliv vara? Du hann inte ens fylla 2 år. Vi saknar dig så mycket, hela huset saknar dig. Matskålarna står tomma, klösbrädan används inte. Leksakerna vill att någon leker med dem. Ingen som retar fåglarna, ingen som kommer och äter kalkon till frukost i sängen. Du var så snäll och gjorde bara flugorna förnär. Vår prinsessa, Allis Tidlix. Vi älskar dig!

Mamma, Pappa, Lina, Calle och Oscar
Zigge

Världens mysigaste kisse. Ligga i knät o gosa var det bästa du kunde tänka dig. Med din hopplösa päls och ditt ynkliga jamande. Vi tänker på dig gubben!

Familjen
Sampus

Min katt Sampus finns nu bara i våra hjärtan. I 17 år fanns du hos mig och det var inte lätt att behöva bestämma ditt öde den där dagen i mars. Men det var dags för dig att få gå till andra jaktmarker. du fick somna in i din favoritfåtölj med din familj runt om kring dig. Vi minns dig för alltid Sampus.
Gunilla15/8-04 – 3/9-06

Soda

Vila i frid min älskade Soda. Saknar dig mer en du kan ana. Saknar ditt sätt att jama. Saknar din fina svarta päls. Saknar hela dig. Kommer ihåg din sista natt hos oss. Hur du så gärna ville under mitt täcke, och så låg du där hela natten tills du gick ut på morgonen men du kom aldrig in igen. Du låg där i gräset så hjälplös. Jag ville bara skrika rakt ut. Livet är inte värt att leva utan dig älskling. Vi kan inte ha det så här. Du måste komma tillbaka gumman. Du var ju min bästis. Älskar dig nu och för alltid gumman. Pommac och Fanny saknar dig med. Vi ses snart igen Soda.
Vila i frid älskling <3
kära Oliver

Din familj saknar dej.
Trodde aldrig att det skulle sluta så här. Jag hoppas att du har det bra där du är. Du är saknad och du var en helt underbar och fantastisk katt som hade en sån personlighet att det var otroligt. Nu låter jag tårarna rinna ner för min kind och jag tänker på dej för dej kommer jag aldrig glömma. Du har vart med oss länge. Dina 2 kattkompisar saknar dej med. Vi älskar dej underbara katt <333. Vila i frid Oliver
//Matte


1996 - 2005

Rocky

Farväl vår älskade, Du har gett oss så mycket, vi saknar dej så att det gör ont. Du hade ett stort hjärta med mycket kärlek, vi kommer aldrig att glömma dej. Du kommer alltid att finnas i våra tankar. Vi ses.

Annica, Stefan, Rambo